NPK Predelovalec sadja na tradicionalen način

Vključite se v delavnice ali strokovno usposabljanje za predelavo sadja za NPK Predelovalec sadja na tradicionalni način.


IMG_9480mala

 

Vsi, ki vas zanima področje predelave sadja v sadni sok, sadno vino, kis, žganje, marmelade, kompote in suho sadje, se lahko udeležite posameznih predavanj, delavnic ali 50 urnega strokovnega usposabljanja, ki se prične v četrtek, 4. februarja 2016.

Poudarek bo tudi na znanjih trženja. Tisti, ki že imajo znanja in izkušnje na navedenih področjih, lahko brez usposabljanja svoja neformalno pridobljena znanja potrdijo pred komisijo in pridobijo NPK Predelovalec sadja na tradicionalni način.

Več preberite pod NPK in v katalogu strokovnih znanj.

Prijave do zasedbe prostih mest.

Informacije na 05 366 47 50, 041 437 785 ali na info@lu-ajdovscina.si.