Vpis v usposabljanje in NPK predelava sadja

VPIS V USPOSABLJANJE IN NPK PREDELOVALEC SADJA NA TRADICIONALNI NAČIN

suhosadje mala

 

Vsi, ki potrebujete znanja predelave sadja v sadni sok, sadno vino, kis, žganje, marmelade, kompote in suho sadje, se lahko udeležite 50 urnega strokovnega usposabljanja ali posameznih predavanj, delavnic. 

V usposabljanju bo poudarek bo na srečanjih s praktiki, na znanjih trženja, komunikacije, na poznavanju zakonodaje. Več preberite pod NPK in v katalogu strokovnih znanj.

Tisti, ki že imate znanja in izkušnje na področjih navedenih v katalogu strokovnih znanj, lahko brez usposabljanja svoja neformalno pridobljena znanja potrdite pred komisijo in pridobite NPK PREDELOVALEC SADJA NA TRADICIONALNI NAČIN.

 

 

 

Pomlad na Ljudski univerzi Ajdovščina prinaša še 90 urno usposabljanje za PRIDELAVO, NABIRANJE, PREDELAVO, TRŽENJE ZELIŠČ IN PRIPRAVKOV; 60 urno usposabljanje za IZDELAVO KRUHA, POTIC, PECIVA IN TESTENIN NA TRADICIONALNI NAČIN in NPK na obeh področjih.

 

Informacije, prijave na 05 366 47 50, 041 437 785 ali na info@lu-ajdovscina.si.