Sodobna priprava hrane

Brezplačne delavnice priprave hrane v aprilu.

DAY SPA (1)

 

 

 

Ste večkrat v dilemi, kaj skuhati za kosilo? Imate željo pripraviti kaj posebnega za svoje najdražje in vam zaradi preobremenjenosti to velikokrat ne uspe?

 

V programu se boste v sproščenem vzdušju naučili nekaj dobrih receptov in pravilne priprave jedi, da sestavine ohranijo čim več zdravilnih učinkovin.

Spoznali boste načine priprave velikonočnih jedi, sladic v kozarcih, peke različnih vrst kruha, lahkih presnih sladic in priprave nedeljskega kosila s celotnim menijem.

 

Komu so delavnice namenjene?

Vsem, ki bi se radi naučili priprave različnih jedi.

 

Delavnice vodijo:

Zdenka Valič, Iztok Mermolja, Ksenja Sulič

 

Kdaj pričnemo?

- sreda, 5. aprila 2017:  Priprava velikonočnih dobrot (potica, pince, menihi)

  1. skupina: od 9.00 do 12.30

  2. skupina: od 16.00 do 19.30

 

- četrtek, 13. aprila 2017:  Sladice v kozarcih

  1. skupina: od 9.00 do 12.30

  2. skupina: od 16.00 do 19.30

 

- četrtek, 20. aprila 2017: Peka različnih vrst kruha

  1. skupina: od 9.00 do 12.30

  2. skupina: od 16.00 do 19.30

 

- četrtek, 4. maja 2017: Sladice brez peke

  1. skupina: od 9.00 do 12.30

  2. skupina: od 16.00 do 19.30

 

- torek, 9. maja 2017 in četrtek, 11. maja 2017 od 17.00 do 19.30: Nedeljsko kosilo - priprava celotnega menija

- torek, 16. maja 2017 in četrtek, 18. maja 2017 od 17. 00 do 19.30: Nedeljsko kosilo - priprava celotnega menija