Delavnica na temo sušenja kakijev in jabolk

Vabljeni v Učni center Brje, v petek, 17. novembra in v torek, 21. novembra 2017, od 17. do 19. ure.

Kaki je sadež jeseni in nekoč hrana bogov. Je vitaminska bomba, tako bogata z vitamini, minerali, antioksidanti, da jo vsekakor moramo uvrstiti na jedilnik naše jesenske prehrane. Na drugi strani so bogat vir vitaminov tudi jabolka. Številne zdravilne lastnosti sestavin, ki jih vsebujeta ta dva jesenska sadeža, ugodno vplivajo na naše zdravje in s tem izboljšajo tudi naše počutje.

Če bi radi izvedeli kako posušiti kakije in jabolka, kako ju pravilno pripraviti na sušenje, se nam pridružite v Učnem centru Brje, v petek, 17. novembra in v torek, 21. novembra 2017, od 17. do 19. ure.   

Delavnico bo vodila Vera Kodrič, praktik z bogatimi izkušnjami, s sušenjem različnega sadja, še posebej kakija.

Zaradi omejenega števila mest je potrebna prijava s spletno prijavnico ali pa pokličite na 05 366 47 50 ali 041 437 785.

 

Delavnica na temo sušenja kakijev in jabolk (2)