UČINKOVITA POWERPOINT PREDSTAVITEV

Tečaj je primeren za vse, ki izdelujejo PowerPoint predstavitve in ki želijo s pomočjo pestre palete različnih oblik, animacijskih in glasbenih učinkov, multimedijskih gradnikov, interaktivnih gumbov ter video vsebin izdelati profesionalno predstavitev. Tečaj je vsekakor primeren tudi za učitelje, vodstvene delavce, kadrovske delavce, zaposlene na področju marketinga, študente, dijake itd.

Tečaj traja 4 ure

 

VSEBINA

Uporaba programa PowerPoint je lahko uspešna le, če vemo, kako pravilno pripraviti učinkovito predstavitev. Naučili vas bomo, kako s pomočjo pestre palete različnih oblik, animacijskih in glasbenih učinkov, multimedijskih gradnikov ter video vsebin izdelati učinkovito predstavitev. Seznanili se boste s triki profesionalne predstavitve, uporabe prefinjene animacije, uporabe predlog in matric, dodajanja zvoka, filma itd.

 

Na koncu tečaja pridobite Potrdilo o uspešno opravljenem tečaju.

Prijave in informacije na 05 366 47 50 ali na .

 


Prijavnica:

Naslov
Telefon
Elektronski naslov
Ne dovoljujem obveščanja
DA

Podpisani/a soglašam, da se podatki zbrani v prijavnici uporabljajo izključno za potrebe evidenc Ljudske univerze Ajdovščina skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 113/05, 51/07, 67/07, 94/07).

9+2=