RAČUNALNIŠKE URICE

racunalniske uricemala

 

 

Računalniško znanje nam je lahko večkrat v veliko pomoč. Zato v Računalniških uricah odpiramo računalniške teme, ki vas zanimajo in bi se ob njih radi še dodatno kaj naučili.

Brezplačne računalniške urice potekajo vsak ponedeljek od 15. do 16.30 ure v računalniški učilnici na Ljudski univerzi Ajdovščina. Vsakič se obravnava drugačno temo. Obvezne so predhodne prijave na 05 366 47 50, 041 437 785 ali na

 

V JUNIJU

Ponedeljek | 15:00 – 16:30

Vabim vas, da skupaj z nami odkrivate prednosti pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Nameščali in uporabljali bomo brezplačne aplikacije. Zaželeno je, da imate s seboj svoj mobilni telefon ali tablični računalnik.

  • 19.6.2017 – Fotografije iz telefona/tablice bomo postavili v kolaž fotografij, jim dodali okvir, filtre in še marsikaj s pomočjo aplikacije
  • 26.6.2017 – Googlova aplikacija Zemljevid (Maps) nam je lahko pravi sopotnik ob vožnji po cestah, ki jih še ne poznamo. Uporabljamo jo lahko tudi pri hoji. Uporaba je preprosta. Tudi sami se bomo prepričali o tem in se podali na kratek sprehod po Ajdovščini z uporabo omenjene aplikacije.


Skupini se lahko priključite na vsakem srečanju brez predhodne prijave.