Brezplačne dejavnosti večgeneracijskega centra

Vabljeni na Ljudsko univerzo Ajdovščina v Večgeneracijski center

VGC prava objava
 

Večgeneracijski center Goriške je za informiranje, druženje generacij na Ljudski univerzi Ajdovščina odprt vsak ponedeljek in sredo od 8. do 11. ure dopoldan pa tudi druge dni, ko so organizirane različne brezplačne aktivnosti.

 

Druge različne brezplačne aktivnosti potekajo tudi izven navedenega časa.  Vabljeni otroci, mladina, odrasli in še posebej starejši odrasli, invalidi, tujci, brezposelni, gospodinje, zaposleni ter ostali.

Vabimo vas, da spremljate naše mesečne objave in si izberite aktivnosti po vašem okusu. Prijave so obvezne.

 

Za več informacij in prijave nas prosimo pokličite na tel. št. 05/ 36 64 750, 041 437 785 ali .

 

1 - TOREK - UMETNOST PLETENJA KITK IZ LAS, brezplačna delavnica, 29. avgust od 9. do 11. ure

Vas zanima kako zgleda francoska kita, ali pa nizozemska kita, kako oblikujemo »ribjo kost«, pa zanimiv trak iz las ter kakšni so postopki in tehnike ustvarjanja najrazličnejših modernih kitk?

Vabljeni na delavnico pletenja kitk iz las, da boste pripravljene na prvi šolski dan!

Poudarek bo na praktičnem delu. Tisti, ki želijo, lahko s seboj pripeljejo tudi model, sicer pa je predvideno, da bodo udeleženci drug drugemu model in si bodo ustvarjali frizure.

  • Kje:  Delavnica bo potekala na Ljudski univerzi Ajdovščina, v Večgeneracijskem centru Goriške, Stritarjeva 1a, 2. nadstropje. 
  • Kdo: Vsi, ki radi ustvarjate, ki bi radi osvojili nove tehnike pletenja las. Vabljene tudi mamice, babice, ki želite razveseliti svoje hčerke, vnukinje.

Udeležba je brezplačna.

Prijave do petka, 25. avgusta oz. najkasneje do zapolnitve prostih mest. V primeru premalo prijav si pridržujemo pravico, da delavnico odjavimo.

Prijavite se čimprej s spletno prijavnico ali na helena.furlan@lu-ajdovscina.si.

 

2- PONEDELJKI - USTVARJANJE Z GLINO, ponovno 28. avgusta ob 9.30

Radi ustvarjate z glino? Vključite se v brezplačne delavnice VGC Goriške in v dobri družbi naredite čisto svoj izdelek iz gline. Programu smo namenili več srečanj, zato verjamemo, da bomo skupaj oblikovali številne lepe izdelke.

CILJNA SKUPINA: Vsi zainteresirani – še posebej starejši in invalidi. Več izveste ob prijavi.

 

3 - SVETOVALNE URICE ZA BREZPOSELNE IN ZAPOSLENE, KI IŠČEJO BOLJŠO ZAPOSLITEV

Ste brezposelni ali želite zamenjati zaposlitev? Potrebujete informacije o trgu dela, o možnostih izobraževanja? Vabljeni na svetovalne urice. Skupaj bomo: pregledali uporabne spletne strani, pregledali in izboljšali vaš življenjepis, s pomočjo različnih orodij/vprašalnikov boste spoznali svoje prednosti, ovire pri iskanju zaposlitve. Ker bi se vam radi posvetili, vas prosimo za predhodno prijavo.

 

5 - UČNA POMOČ OSNOVNOŠOLCEM IN DIJAKOM: SEPTEMBER - DECEMBER 2017

Zbiramo prijave zainteresiranih za brezplačno učno pomoč iz predmetov po dogovoru - glede na možnosti. Izvajali jo bomo v času od septembra do decembra 2017, ure po dogovoru.

6 - VODENA VADBA - GIBAJMO SKUPAJ: ZAČETEK ČETRTEK, 5. OKTOBER 2017.

Za vse, ki želijo ohraniti psihofizično zdravje. Več izveste ob prijavi.

 

Obvezne so pravočasne prijave (vsaj dva dni pred dogodkom) s spletno prijavnico ali na tel. št. 05/ 36 64 750, 041 437 785 ali na .

Več novic o Večgeneracijskem centru Goriške, lahko spremljate tudi na spletni strani projekta.

Poleg aktivnosti v Ajdovščini se lahko udeležite tudi ostalih, ki jih v svojem okolju pripravljajo konzorcijski partnerji Ljudska univerza Nova Gorica in Posoški razvojni center Tolmin. Na vse aktivnosti se je potrebno predhodno prijaviti.

 

 

Projekt sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

 

logotipi VGC

 


Prijavnica:

Zaposlen/a
Upokojenec/ka
Študent/ka
Brezposeln/a
Osnovnošolska raven
Poklicna raven
Srednješolska raven
Univerzitetna raven
Več (magisterij, doktorat)
Da
Ne
Podpisani/a soglašam, da se podatki zbrani v prijavnici uporabljajo izključno za potrebe evidenc Ljudske univerze Ajdovščina skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 113/05, 51/07, 67/07, 94/07).

8+1=