Težave s prikazom? Kliknite za ogled v brskalnikuNapovednik november
V novembru smo za vas pripravili:


Program Excel za osnovno vodenje financ

​2. november 2016

 

excelmZa vse zahtevne uporabnike, ki se dnevno srečujete s programom Excel in se zavedate, da bi lahko z njegovo uporabo skrajšali in olajšali delovna opravila, smo pripravili 50-urni tečaj. Z njim boste svoja znanja nadgradili in jih pri svojem delu učinkovito uporabili. Tečaj se začne 2. novembra ob 17h.

Program je za zaposlene 45+ z nižjo stopnjo izobrazbe brezplačen!

 

 


Delavnica sušenja kakija in jabolk

22. november 2016

 

kakimVabljeni na predavanje in praktično delavnico na temo sušenja kakija in jabolk v torek, 22. novembra 2016.

Pod vodstvom Vere Kodrič boste izvedeli marsikaj zanimivega o sušenju sadja in sami sodelovali pri praktičnem delu. Učna delavnica bo potekala v Učnem centru Brje. Število mest je omejeno, zato pohitite s spletno prijavo.

 


Študijski krožek Z gibanjem v nov dan

vsak četrtek - november 2016

 

gibanje_mVse, ki želite svojo željo in potrebo po gibanju uresničiti v prijetni družbi, vabimo v nov študijski krožek Z gibanjem v nov dan. Namen študijskega krožka je, da se skupaj razgibamo in spoznavamo različne možnosti za ohranitev prožnosti telesa tudi v zrelih letih​. Dobimo se vsak četrtek ob 8h na Ljudski univerzi Ajdovščina. Oblecite se v udobna oblačila in prinesite podlogo za vadbo. Lepo vabljeni.

 


Računalniške urice

vsak petek

 

racunalniske uricemalaVabljeni na računalniške urice, kjer bomo skupaj reševali računalniške težave in se učili malih trikov velikih mojstrov. Mesec november bomo posvetili spoznavanju pametnih telefonov. Dobimo se vsak petek  ob 14h v računalniški učilnici.

 

 

 


Nadaljevalni tečaj angleščine

november 2016

 

ANGLESKI JEZIKmVse, ki že imate predhodnje znanje angleščine in bi ga radi nadgradili, vse, ki si želite olajšati osebne in poslovne stike z angleško govorečimi partnerji, dijake in študentje lepo vabimo, da se nam pridružite na nadaljevalnem tečaju angleščine, ki bo potekal novembra.

 

 

 


Nadaljevalni tečaj italijanščine

november 2016

 

italyMŽelite izpopolniti izgovorjavo, pridobiti bogatejši besednjak in usvojiti zahtevnejša slovnična pravila? Potem je nadaljevalni tečaj italijanščine pravi za vas! Lepo vabljeni k vpisu. Začnemo novembra.

 

 

 


Začetni tečaj nemščine

november 2016

 

nemščinaSe želite naučiti nemščine in brezskrbno komunicirati s poslovnimi partnerji ali potovati po nemško govorečih deželah? Lepo vabljeni k vpisu v začetni tečaj nemščine, ki bo potekal v mesecu novembru, in skupaj z nami zajadrajte po nemškem jeziku.

       

 

 


V Centru medgeneracijskega učenja organiziramo

banners-cmu

  • Ustvarjalno kreativne delavnice

  • Angleščino za popotnike

  • ​Aktivno druženje sosednjih vasi

  • Medgeneracijsko druženje

  • Zmanjšujmo, ponovno uporabimo in reciklirajmo

  • Družabne večere

 

Pridružite se nam!

 


Brezplačna izobraževanja za zaposlene

november 2016

Temeljne kompetence 1Na Ljudski univerzi Ajdovščina pripravljamo vrsto zanimivh in brezplačnih izobraževanj, ki so v prvi vrsti namenjeni zaposlenim 45+ z nižjo stopnjo izobrazbe. Pridružite se nam na računalniških tečajih, tečajih poslovne komunikacije, sodobne priprave hrane, spodbujanja kreativnosti, podjetnosti na podeželju ...

 

 

 

 

 

 

 

 


Osnovna šola za odrasle

november 2016

 

LUA Foto Samo Trebizna-100019Ste eden tistih, ki že leta živite in opravljate slabše plačana dela, ker nimate dokončane osnovne šole? Vas delodajalec spodbuja k dokončanju, pa vas odločitev bremeni in nikoli ni pravi trenutek za vpis? Ne čakajte, pri nas ni nikoli prepozno, da pridobite nova znanja, višjo stopnjo izobrazbe, izkušnje, prijatelje in boljšo prihodnost.

 

 


Svetovanje za vse

vsak delovni dan

 

Svetovanje splošnaBrezplačno strokovno individualno svetovanje na Ljudski univerzi Ajdovščina je namenjeno vsem, ki želite storiti nekaj zase in potrebujete informacije o izobraževanjih, pomoč, podporo pri razvoju vaše večje prožnosti na trgu dela, razvoju ali spremembi svoje poklicne kariere itd.

 

 


Poglobljeno svetovanje za zaposlene z nižjo izobrazbo

vsak delovni dan

 

Zaposleni in delodajalci - vabimo vas, da se odločite za brezplačno poglobljeno svetovanje zaposlenim v projektu SVETOVANJE ZAPOSLENIM NA GORIŠKEM 2016-2022.

Morda ste zaposleni in imate nižjo izobrazbo? Kdaj ste se nazadnje izobraževali? Kako storiti prvi korak? Morda imate bogate izkušnje in neformalna znanja pa ne veste kako jih potrditi in pridobiti javnoveljavno listino, ki vam lahko koristi v življenju in pri delodajalcu? Namen svetovanja je, da posameznik dobi informacije o možnostih izobraževanja in spodbudo za nadaljnje razvijanje kompetenc. Zaposleni jih potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.
Napovedujemo


Postopek certificiranja za NPK Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalen način

november, december 2016

POMOCNIK KUHARJA MALAVabljeni vsi, ki imate znanja izdelave kruha, testenin in peke peciva ter želite pridobiti NPK IZDELOVALEC/IZDELOVALKA KRUHA, POTIC, PECIVA IN TESTENIN NA TRADICIONALNI NAČIN. NPK vam omogoča, da se samozaposlite oz. odprete novo dejavnost. Prosimo, da se kandidati najkasneje do sredine novembra 2016 prijavite na 05 366 47 50 ali . Predviden postopek certificiranja bo konec novembra ali v začetku decembra.

 


Postopek certificiranja za NPK Socialni oskrbovalec na domu

november, december 2016

npk Vabljeni vsi, ki želite pridobiti NPK SOCIALNI OSKRBOVALEC/ SOCIALNA OSKRBOVALKA NA DOMU, da se najkasneje do sredine novembra 2016 prijavite na 05 366 47 50 ali . Predviden postopek certificiranja bo konec novembra ali v začetku decembra.
Ne spreglejte:


Dogodek ob vselitvi ljudske univerze v nove prostore


NPK Izdelovalec/izdelovalka kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalni način


PUM-O Ajdovščina na 10. medpumovskem turnirju


Katalog izobraževanj v šolskem letu 2016/2017
Za učenje ni nikoli prepozno. Dobimo se na Ljudski univerzi Ajdovščina.


Izobraževanje odraslih je vrednota, saj številne težave laže rešimo z novim znanjem in izkušnjami ter krepimo socialne vezi v skupnosti. Vključite se v vseživljenjsko učenje na Ljudski univerzi Ajdovščina, ki ponuja znanja, posebne možnosti, cilje in metode izobraževanja mlajšim in starejšim odraslim, še posebej manj izobraženim, brezposelnim, zaposlenim, podeželskemu prebivalstvu ter drugim ciljnim skupinam. Vsak dan smo vam na voljo za informacije ali nasvete. Najdete jih tudi na naši spletni strani in FB.

POKIČe vas naše novice ne zanimajo oziroma iz drugih razlogov ne želite prejemati naših obvestil, se lahko kadar koli odjavite, tako da nam pošljete e-pismo z vsebino "preklic mesečnega napovednika" na e-naslov .

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.