Težave s prikazom? Kliknite za ogled v brskalnikuNapovednik junij 2019

JUNIJSKI NAPOVEDNIK
Mi jih imamo 60!


Ljudska univerza Ajdovščina letos praznuje 60. obletnico svojega delovanja. V jubilejno leto smo vstopili ponosni na dosedanje delo, z novimi idejami ter predvsem povezovalno. Povezovalno nit bodo predstavljali trije stebri razvoja - ljudje gospodarstvo in skupnost, ki jih bomo poudarjali skozi celotno leto in so glavne prioritete tudi v razvojnem načrtu naše ustanove.

Skica_60-20

Posebej prazničen bo oktober, ko bo potekala osrednja prireditev. Takrat bomo izdali rokovnik, ki bo odražal našo prehojeno pot in odnos, ki ga krojimo z udeleženci, učitelji v naših programih, posamezniki, društvi in podjetji že 60 let. Sodelujete lahko tudi vi.

Če ste posameznik, preverite, kako lahko prispevate k oblikovanju rokovnika, tukaj.

Če ste podjetje, ki želi, da ga v rokovniku predstavimo, pa najdete vse informacije tukaj.

 

Za kakršna koli dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 05 36 64 752.
Incastra se vrača - rezervirajte datum!


inCASTRA27. in 28. septembra 2019 v sodelovanju z Občino Ajdovščina  in partnerji ponovno organiziramo INCASTRO – Dan ajdovske industrije in podjetništva 2019. Dvodnevni dogodek bo namenjen predstavitvi in promociji ajdovskih podjetij in njihove dejavnosti širši javnosti.

 

Lanski uspeh dogodka nam je dal veliko motivacije in zagona, da tudi letos sestavimo atraktiven in inovativen program, ki bo vzbudil zanimanje za različne generacije, vse od najmlajših, šolarjev, potencialnih iskalcev zaposlitve in vseh ostalih, ki se zanimajo za podjetništvo. Z dogodkom želimo ponuditi priložnost promocije vsem ajdovskim podjetjem in na tak način ljudem približati kar največ dejavnosti, s katerimi se ukvarjajo podjetja v našem okolju. Lani je vrata obiskovalcem odprlo 20 podjetij, na stojnicah na letališču pa se je skupaj predstavilo 50 društev in podjetij. V petek se je ogledov v podjetjih udeležilo 550 učencev in dijakov, v soboto, ko je prizorišče odprto za vse obiskovalce, pa je dogodek obiskalo 3000 ljudi.

 

Če bi se radi na letošnji INCASTRI predstavili s svojim podjetjem, nam pišite na elektronski naslov  ali nas pokličite na telefonsko številko 05 36 64 750. Veselimo se sodelovanja z vami!
Vpisujemo v PUM-O Projektno učenje mlajših odraslih


Iščeš zaposlitev? Ti v šoli ne gre, tako kot si želiš? Potrebuješ učno pomoč ? Želiš na drugačno poklicno pot ali delo? Če je tvoj odgovor DA, potem se nam pridruži v PUM-O Ajdovščina, ki deluje na Ljudski univerzi Ajdovščina.

KAJ DELAMO?

Skupaj s tabo iščemo možnosti in priložnosti:

 • Za razvoj tvoje poklicne identitete (iskanje zaposlitve, razvoj kompetenc, povezovanje z delodajalci),
 • Za zaključek ali nadaljevanje šolanja (učna pomoč).

Razvijamo samoiniciativnost in podjetnost.

Kreativno preživljamo prosti čas.

ZA KOGA?

Za vse vas mlade med 15. in 26. letom starosti, ki:

 • iščete zaposlitev,
 • potrebujete učno pomoč,
 • bi radi zavili na drugačno poklicno pot ali dokončali šolo,
 • imate status brezposelne osebe ali status iskalca prve zaposlitve,
 • niste vključeni v izobraževanje in niste zaposleni.

Vsak udeleženec prejme:

 • povrnjene potne stroške (0,13 EUR/km)
 • dodatek za aktivnost (1,10 oziroma 0,70 EUR/uro)

 

PROGRAM JE BREZPLAČEN!

Več o programu si lahko prebereš na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina.

Prijave in informacije: 051 419 119 ali nam piši na pum-o@lu-ajdovscina.si

 

PUMO
V juniju za vas pripravljamo


PREDAVANJE VESNE VUK GODINA OB 60. OBLETNICI LJUDSKE UNIVERZE AJDOVŠČINA

LUA_PREDAVANJA-03Petek, 7. junij 2019, ob 18.00

sklopu predavanj ob praznovanju 60. obletnice Ljudske univerze Ajdovščina bomo v petek, 7. junija 2019, v dvorani ljudske univerze lahko prisluhnili predavanju Vesne Vuk Godina z naslovom Zakaj je pri Slovencih gospodarstvo vedno stvar skupnosti.

Predavateljica bo govorila o tem, zakaj je pri Slovencih gospodarstvo oziroma ekonomsko delovanje praviloma vedno stvar skupnosti. Temeljni vzrok leži v zgodovinsko vzpostavljeni socialni in kulturni tirnici, ki smo jo Slovenci vzpostavljali več kot tisoč let. Predavanje bo popestreno s konkretnimi primeri.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite. 

Več o predavanju lahko preberete na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina. Predavanje je brezplačno, zaradi lažje organizacije pa je obvezna prijava na manca.bolcina@lu-ajdovscina.si, na telefonski številki 05 36 64 750 ali preko spletne prijavnice.

 

PROGRAM ZA MLADE

Mednarodno prostovoljstvo in medkulturni dialog

Torek, 4. junij 2019, ob 17.00

MEDNARODNO PROSTOVOLJSTVO IN MEDKULTURNI DIALOGStaša Benko bo predstavila svojo zgodbo o prostovoljstvu, ki se začenja v Sloveniji, nadaljuje v Franciji, nato v Jordaniji, danes pa spet v Sloveniji. Seznanila vas bo z mednarodnim prostovoljstvom, Evropsko prostovoljno službo in novimi evropskimi programi, spregovorila bo tudi o t. i. »volunteer exchange« platformah ter o pasteh prostovoljskega turizma. Predstavila bo, kako sama potuje, in razložila svoj vidik prostovoljnega dela za dobrobit lokalne skupnosti in za osebnostno rast.

Več o predavanju si preberite tukaj.

Programiranje mikrokontrolerjev

Torek, 18. junij 2019, ob 17.00.

Program za mladeSpoznali bomo osnove robotike ter tudi nekaj malega o 3D tisku. Pod robotiko spadajo stvari kot so: industrijske robotske roke, tanki, droni (quadcopterji..), avtonomna vozila, vojaški roboti in še bi lahko naštevali.Posvetili se bomo stvarem, na katere je treba biti pozoren, ko sestavljamo robota (motorji, senzorji, uporaba, krmiljenje,..), pa tudi dele kot so šasija, mehanične komponente, itd., ki jih lahko naredimo s pomočjo 3D tiska. Spoznali bomo kako se pripravi 3D model ter kako deluje tiskalnik. To boste lahko videli v živo, saj bo predavatelj s seboj prinesel 3D tiskalnik.

Več o predavanju si preberite na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina.

 

VEČGENERACIJSKI CENTER GORIŠKE - SVETLA STRAN ŽIVLJENJA

cropped-vgcgoriske-logo-2Prostor Večgeneracijskega centra Goriške je za informiranje, druženje generacij na Ljudski univerzi Ajdovščina odprt vsak ponedeljek in sredo od 8. do 12. ure in od 13. do 15. ure.

Različne brezplačne aktivnosti pa potekajo tudi izven navedenega časa.  Vabljeni otroci, mladina, odrasli in še posebej starejši odrasli, invalidi, tujci, brezposelni, gospodinje, zaposleni. Vabimo vas, da spremljate naše mesečne objave in si izberite aktivnosti po vašem okusu. Prijave so obvezne.

Napovedujemo naslednje aktivnosti:

 »KUHARSKE LUMPARIJE« OB ŠTEDILNIKU VGC GORIŠKE

woman-kitchen-man-everyday-life-298926Četrtki, pričetek 20. junija 2019, od 9.30 do 11.30, kuhinja Ljudske univerze Ajdovščina.

Ostala srečanja: 27. junij, 4. in 11. julij, 8., 22. in 29. avgust, od septembra dalje vsak četrtek oz. po dogovoru skupine.

Radi kuhate, pečete in izmenjujete svoja znanja, preizkušate nove recepte? Vabljeni na druženja in zabavno kuharijo, na medsebojno učenje po metodi študijskih krožkov. Obeta se nam živahno dogajanje pod mentorstvom Helene Furlan. Vsako srečanje zase bomo popestrili z različnimi »kuharskimi lumparijami«. Smeha in zanimivosti nam ne bo manjkalo.

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo. Vabljeni tudi mladina in otroci od 10 let dalje.

Več o dejavnosti najdete tukaj.

Na dejavnosti se lahko prijavite preko spletne prijavnice ali pokličite na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si

VEČGENERACIJSKI CENTER GORIŠKE VABI V TEČAJ IKT - RAZLIČNE VSEBINE

pexels-photo-533446PAMETNI TELEFON: 3., 5., 10. junij

INSTAGRAM: 12. junij

Vedno od 18.00 do 19.45.

Do zapolnitve mest se lahko prijavite za cel program ali le nekatera srečanja.

Na dejavnosti se lahko prijavite preko spletne prijavnice ali pokličite na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si

UMETNIŠKO PLETENJE PRTIČKOV

SKUPINA PLETENJE 1Četrtki: zaradi dopustov nadaljujemo predvidoma 22. avgusta 2019, od 14.00 do 15.00.

Brezplačno 1x tedensko druženje in ustvarjanje pletenih prtičkov iz kvačkanca (ne iz volne). Potrebno je vsaj nekaj predznanja pletenja z volno ali kvačkanja.

Več o dejavnosti si lahko preberete tukaj.

Na dejavnost se lahko prijavite preko spletne prijavnice ali pokličite na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si

Z METODO EFT ALI TAPKANJEM DO NOTRANJEGA MIRU
Tema: "Jaz in obilje"

EFT-tapkanjeČetrtek, 13. junij 2019, od 17.00 do 19.00, praktična delavnica.

S pomočjo metode bomo ugotavljali, od kod nam prepričanja, ki jih imamo o denarju in o obilju nasploh in jih poskusili spremeniti sebi v prid. Ker je to zadnje srečanje pred jesenskim nadaljnjim druženjem, vas vabimo, da se udeležite v čim večjem številu.

Na dejavnosti se lahko prijavite preko spletne prijavnice ali pokličite na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si

DEMENCA V NAŠI DRUŽINI - tokrat nam bo o demenci več povedal nevrolog

Četrtek, 13. junij 2019, od 17.00 do 18.30

Pogovor lahko pomaga, informacije olajšajo življenje in preprečijo izgorelost bližnjih.

Imate v družini osebo z demenco ali bi želeli preventivno več vedeti kako prav ravnati, ko se v družini demenca pojavi? V skupino, ki jo vodita članici iz društva Spominčica, ste vabljeni sorodniki, osebe z demenco v začetni fazi in drugi zainteresirani. Udeležba je brezplačna.

Na dejavnosti se lahko prijavite preko spletne prijavnice ali pokličite na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si.

Počitniški program v juliju: NEMŠČINA ZA MLADINO, DIJAKE

pexels-photo-1268131 berlinUvodno srečanje: četrtek, 27. junij 2019, ob 10.00 uri, ostala srečanja v juliju (po dogovoru)

V brezplačni program se lahko prijavite tako začetniki kot tisti, ki imate nekaj predznanj, saj bomo oblikovali  ustrezne skupine. Program bo izveden v primeru, če bo dovolj prijav.
Več o dejavnosti si lahko preberete tukaj.

Na dejavnost se lahko prijavite preko spletne prijavnice ali pokličite na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si

Počitniški program v juliju: ZABAVNA FRANCOŠČINA za otroke od 8 do 15 let

pexels-photo-1813252 PARIZPonedeljek, torek, sreda: 1., 2., 3. in 8., 9., 10. julij 2019

Z vami bo Ivana Marušič, absolventka francoščine in pedagogike. Lahko ste popolni začetnik. Na zaključno srečanje vabimo tudi starše, babice, dedke ter sorodnike, prijatelje in tudi druge obiskovalce.

Starši, prijavite otroke pravočasno, saj je število prostih mest omejeno. Več o dejavnosti si preberite tukaj.

Na dejavnost se lahko prijavite preko spletne prijavnice ali pokličite na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si.

 

 

Napovedujemo za leto 2019. Podrobni programi bodo objavljeni sproti, predvidoma vsak prvi teden v mesecu.

Različni programi za brezposelne, znanja za večjo konkurenčnost na trgu dela

 • Srečanja različnih skupin za samopomoč za mlade in starejše
 • Programi in predavanja za krepitev starševskih kompetenc
 • Medkulturne, likovne, ustvarjalne, samooskrbne in druge delavnice
 • Učna pomoč in počitniške aktivnosti za otroke
 • Programi za učenje slovenskega jezika
 • Programi za dvig funkcionalne ali računalniške pismenosti
 • Programi in predavanja za preprečevanje odvisnosti mladih
 • Ustvarjalne in druge delavnice za otroke, mlade in druge osebe s posebnimi potrebami
 • Programi za invalide
 • Različni programi za brezposelne, znanja za večjo konkurenčnost na trgu dela

Več bo objavljeno sproti na www.lu-ajdovscina.si pod VGC GORIŠKE.

 

ŠTUDIJSKI KROŽKI (ŠK) – BOGASTVO IZKUŠENJ, VIR ZNANJA

škŠtudijski krožki so majhne skupine za brezplačno neformalno učenje, kjer se pod vodstvom mentorjev zbirajo, učijo in družijo radovedni ter s svojimi rezultati prispevajo k razvoju domačega ter širšega okolja.

 

ŠK Zeliščna mavrica in Danica Gračan Jevtič pa vas vabita še na dva dogodka:

Petek, 28. junij 2019, ob 17.00, Učni center Brje - Predavanje/izkušnje s pridelavo sivke.

Sobota, 6. julij 2019, od 9.00 do 11.00, Učni center Brje in njiva sivke na Brjah - Predavanje/izkušnje s pridelavo sivke, žetev in destilacija sivke.
 

Informacije  in prijave na : 040 218 058 ali ksenja.sulic-ajdovscina.si ali na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina.

 

RAČUNALNIŠKE URICE V JUNIJU

pexels-photo-9082847.6.2019 - Na prvem junijskem srečanju se bomo podrobno spoznali z aplikacijo stiki Android na pametnih telefonih. Naučili se bomo dodajati, premikati in uvažati stike s pametnega telefona na računalnik.

14.6.2019 - Na drugem srečanju bomo varnostno kopirali stike. Spreminjali bomo podrobnosti stikov ter dodajali stike med priljubljene.

21.6.2019 - Na tretjem srečanju se bomo naučili urejati in brisati stike s pametnega telefona.

 

POLETI PO ZNANJE V UČNI CENTER NA BRJE

učni center BrjePetek, 21. junij 2019, od 17.00 do 19.00 – Praktična učna delavnica od teoretičnih podlagah na temo kuhanja marelične marmelade. Delavnico bo vodila Mojca Slokar.

Petek, 28. junij 2019, od 17.00 do 19.00 – 1. del delavnice Izkušnje s pridelavo sivke. Na njem se boste seznanili s postopki pridelave sivke in si ogledali njeno destilacijo.

V 2. delu delavnice, ki bo potekala v soboto, 6. julij 2019 od 9.00 do 11.00 pa boste na njivi na Brjah lahko sodelovali pri žetvi sivke. Delavnico bo vodila Danica Gračan Jevtič.

Petek, 5. julij 2019, od 17.00 do 19.00 – Pod vodstvom Vere Kodrič bo potekala delavnica: Teoretične vsebine in praktična učna delavnica na temo sušenja sadja, ki dozori v poletnih mesecih (marelice, češnje, fige, slive…).

V torek, 9. julija 2019, pa bo od 17.00 do 19.00 potekal 2. del delavnice: Pogovor/pokušina ob posušenih marelicah ter o pripravi in sušenju sadja, ki dozori v poletnih mesecih.

VABLJENI!

Čimprej se prijavite in se nam pridružite. Delavnice so za udeležence brezplačne.

Informacije  in prijave na : 040 218 058 ali ksenja.sulic-ajdovscina.si ali na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina.

 

CENTER MEDGENERACIJSKEGA UČENJA

banners-cmuV Centru medgeneracijskega učenja bodo v juniju potekale sledeče brezplačne dejavnosti:

VSAKO SREDO od 14.20 do 15.20 –  MODROST ZGODBE ZATE IN ZAME na Ljudski univerzi Ajdovščina

V sodelovanju z učenci Osnovne šole Danila Lokarja, Društvom upokojencev Ajdovščina in Društvom Šent deluje dramska skupina MALI HOLIVUD. Če koga veseli igranje na odru ali pomoč pri pripravi nastopa (kostumi, scena, osvetlitev), je dobrodošel, da se pridruži.

VSAKO SREDO od 8.00 do 11.00 – AKTIVNO DRUŽENJE SOSEDNJIH VASI

Lahki pohodi med vasmi, ki trajajo do 3 ure. Letos smo v pohode vključili novo aktivnost: 5 minut za naravno in kulturno dediščino Vipavske doline.

Obvestila o zbornem mestu pošljemo po telefonu (sms). Za prejemanje obvestil o zbornem mestu se morate prijaviti. V slabem vremenu pohod odpade.

Udeležence obveščamo, da bosta dejavnosti TELOVADBA ZA MOŽGANE in ZDRAVO - ZA NAS IN NARAVO ponovno na sporedu v mesecu septembru.

Za več informacij spremljajte spletno stran Ljudske univerze Ajdovščina.

 

VABLJENI V SREDIŠČE ZA SAMOSTOJNO UČENJE NA LJUDSKO UNIVERZO AJDOVŠČINA

Središče za samostojno učenje je prijetno opremljen prostor, kjer lahko preživite zanimive urice pri bogatitvi svojega znanja. office-1209640_960_720

V središču se lahko učite, pišete seminarske naloge, uporabljate računalnike, različno gradivo in učno tehnologijo za samostojno učenje ter poslušate glasbo. Mlajši obiskovalci pa lahko uživajo v svetu virtualnih pravljic. Pri uporabi učnih pripomočkov vam bodo pomagali mentorji in svetovalci.

Središče za samostojno učenje je namenjeno vsem, ne glede na znanje in starost, nudi možnost srečevanja različnih skupin ljudi, izmenjave informacij in izkušenj.

Odprt je vsak delavnik, od 8. do 16. ure, za dodatne informacije lahko pokličete na 05/ 366 47 50, 041 437 785 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si.

 

INFORMIRANJE IN SVETOVANJE

IMG_20181003_114241Na Ljudski univerzi Ajdovščina različne ciljne skupine informiramo:

 • o možnostih nadaljnjega izobraževanja, usposabljanja za poklic in strokovnega izpopolnjevanja,
 • o pridobitvah različnih kvalifikacij,
 • izobraževanja za prosti čas in osebno rast itd.

Svetujemo pri:

 • odkrivanju poklicnih in osebnih interesov v zvezi z izobraževanjem ali usposabljanjem,
 • odločanju za izbiro primernega izobraževanja,
 • glede različnih oblik pomoči in podpore pri izobraževanju,
 • glede možnosti zaposlovanja in še mnogo drugega.

Brezplačno informiramo in svetujemo zaposlenim v sklopu projekta Svetovanje zaposlenim na Goriškem 2016 – 2022  ter ostalim ciljnim skupinam (starejši in mlajši brezposelni, dolgotrajno brezposelni, invalidi, migranti, upokojenci, mlajši odrasli, ki so zgodaj opustili šolanje itd.) v projektu Informiranje in svetovanje v izobraževanju odraslih ISIO.

Svetovanje poteka osebno, po telefonu 05 366 47 52 ali elektronski pošti 

Več si lahko preberete na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina.
Napovedujemo


Učni center Brje

Sobota, 6. julij 2019, od 9.00 do 11.00 - 2. del delavnice Izkušnje s pridelavo sivke. Na njivi na Brjah boste lahko sodelovali pri žetvi sivke. Delavnico bo vodila Danica Gračan Jevtič.

Petek, 5. julij 2019, od 17.00 do 19.00 – Pod vodstvom Vere Kodrič bo potekala delavnica: Teoretične vsebine in praktična učna delavnica na temo sušenja sadja, ki dozori v poletnih mesecih (marelice, češnje, fige, slive…).

torek, 9. julija 2019, pa bo od 17.00 do 19.00 potekal 2. del delavnice Vere Kodrič: Pogovor/pokušina ob posušenih marelicah ter o pripravi in sušenju sadja, ki dozori v poletnih mesecih.Vabimo k vpisu:

pexels-photo-938963Usposabljanje Računovodja/računovodkinja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode

Na Ljudski univerzi Ajdovščina oktobra pripravljamo nov program, ki je namenjen vsem, ki si želijo pridobiti znanja s področja računovodstva. Predviden začetek programa je ponedeljek, 14. oktober 2019. Srečanja bodo potekala dvakrat tedensko (ponedeljek in sreda) po štiri šolske ure.

Program usposabljanja je zelo praktično naravnan, saj  udeleženci dobijo osnovna teoretična znanja, predvsem pa se učijo z delom na praktičnih primerih. Program je primeren za tiste, ki imajo nekaj teoretične podlage z ekonomskega področja ali delovne izkušnje. Na prvem informativnem srečanju se udeleženci pogovorijo z vodjo programa o svojih predznanjih, in izkušnjah, da se program še dodatno oblikuje po meri skupine. Glede na želje udeležencev lahko program prilagajamo ali spreminjamo tudi med izvedbo.

 

Cena z DDV je 576 €. Možnost plačila na 2 – 3 obroke.

Več informacij in prijave na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina.
 

Ne spreglejte:

Preživljati polno, srečno, samostojno starost v domačem okolju

pexels-photo-339620 roka z žogoTorki: uvodna delavnica - 8. oktober 2019 od 18.30 do 20.00

Skozi deset brezplačnih delavnic po metodah delovne terapije boste spoznali starost kot izziv in del življenja vseh nas. Kljub različnim oviram si lahko povrnemo samostojnost pri vsakdanjih aktivnostih. Delavnice bo vodila Doroteja Rojko, diplomirana delovna terapevtka z izkušnjami na področju dela s starostniki. Med drugim: Družbeni pogled na starost; Telesne omejitve; Prilagoditve in uporaba pripomočkov za lažjo izvedbo aktivnosti; Nasveti svojcem/skrbnikom. Pohitite s prijavo, saj je število udeležencev omejeno.

Več o dejavnosti si preberite tukaj. Prijavite se lahko preko spletne prijavnice  ali pokličete na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na .
Ne spreglejte


 

NE SPREGLEJTE (2)

 
Za učenje ni nikoli prepozno. Dobimo se na Ljudski univerzi Ajdovščina.


Znak kakovostiIzobraževanje odraslih je vrednota, saj številne težave lažje rešimo z novim znanjem in izkušnjami ter krepimo socialne vezi v skupnosti. Vključite se v vseživljenjsko učenje na Ljudski univerzi Ajdovščina, ki ponuja znanja, posebne možnosti, cilje in metode izobraževanja mlajšim in starejšim odraslim, še posebej manj izobraženim, brezposelnim, zaposlenim, podeželskemu prebivalstvu ter drugim ciljnim skupinam. Vsak dan smo vam na voljo za informacije ali nasvete. Najdete jih tudi na naši spletni strani in Facebooku.

Če vas naše novice ne zanimajo oziroma iz drugih razlogov ne želite prejemati naših obvestil, se lahko kadar koli odjavite tako, da nam pošljete e-pismo z vsebino "preklic mesečnega napovednika" na e-naslov info@lu-ajdovscina.si.


Pridržujemo si pravico do spremembe programa.