Francoščina

240_F_94480835_2rDfCVPlqyuX8EiZgXNeUp27P5ojADs3

Tečaji francoščine potekajo po programu, ki temelji na komunikaciji in konverzaciji, saj je za večino ljudi raba jezika v pogovoru najbolj uporaben, hkrati pa tudi najtežji vidik jezika. Skozi igro vlog in aktivno rabo jezika tečajniki pridobijo praktične izkušnje in samozavest pri nastopanju v tujem jeziku. K slednji pripomore tudi bogat besedni zaklad, ki ga tečajniki pridobijo s širokim naborom vsebin, ki zajemajo aktualne družbene teme, kulturo, naravo, okolje itd.. Vsebine so prilagojene stopnji tečaja in predznanju skupin.

Kateri program vam najbolj ustreza?

Glede na svoj jezikovni cilj in želje glede vsebin izberite program, ki vam najbolj ustreza. Izbirate lahko med sledečimi tečaji:

30 urni tečaj francoskega jezika

Tečaj poteka 1 krat tedensko po tri šolske ure.Pričetek tečaja po dogovoru!

Cena 30 –  urnega tečaja znaša 220 eur na osebo (v ceno je že vključen DDV).

60 urni tečaj francoskega jezika

Tečaj poteka 2 krat tedensko po tri šolske ure.Pričetek tečaja po dogovoru!

Cena 60 – urnega tečaja znaša 380 eur na osebo (v ceno je že vključen DDV).

Individualno učenje francoskega jezika

Individualni jezikovni tečaj je odlična izbira za tiste, ki želite prilagodljiv urnik ter program, ki je popolnoma prilagojen vašim željam in potrebam. Individualno učenje jezika je za vas primerno, če želite, da je intenzivnost učenja prilagojena vam, če vam urniki rednih skupinskih tečajev ne ustrezajo, ali če želite obravnavati zelo specifične teme.

Cena individualnega učenja angleškega jezika znaša 35 eur na uro na osebo (v ceno je že vključen DDV).

Tečaj poteka po dogovoru. Več informacij prejmete ob prijavi.

Prijave in informacije na 05 366 47 50, 041 437 785 ali info@lu-ajdovscina.si.

 

Katera stopnja je za vas najbolj primerna?Če ne veste, katera stopnja je za vas najbolj primerna, se lahko ocenite na samoocenjevalni lestvici.

Prijave in informacije na 05 366 47 50, 041 437 785 ali .


Prijavnica:

30-urni tečaj
60-urni tečaj
individualni tečaj

*S klikom potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanje pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom

S klikom soglašam, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja naveden elektronski naslov za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Ljudske univerze Ajdovščina. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: info@lu-ajdovscina.si

8+3=