Francoščina

240_F_94480835_2rDfCVPlqyuX8EiZgXNeUp27P5ojADs3

Tečaji francoščine potekajo po programu, ki temelji na komunikaciji in konverzaciji, saj je za večino ljudi raba jezika v pogovoru najbolj uporaben, hkrati pa tudi najtežji vidik jezika. Skozi igro vlog in aktivno rabo jezika tečajniki pridobijo praktične izkušnje in samozavest pri nastopanju v tujem jeziku. K slednji pripomore tudi bogat besedni zaklad, ki ga tečajniki pridobijo s širokim naborom vsebin, ki zajemajo aktualne družbene teme, kulturo, naravo, okolje itd.. Vsebine so prilagojene stopnji tečaja in predznanju skupin.

Tečaji potekajo:


 • v modulih po 60 ur,
 • dvakrat tedensko v popoldanskem času ali po dogovoru.

 

Stopnje tečajev:


 • A1 – preživetvena raven
 • A2 – vmesna raven
 • B1 – sporazumevalni prag
 • B2 – višja raven
 • C1 – raven učinkovitosti
 • C2 – raven mojstrstva

 

To so ravni znanja tujega jezika glede na Skupni evropski referenčni okvir za jezike (CEFR). 6 jezikovnih ravni predstavlja uradni kriterij znanja tujih jezikov v Evropski uniji.

 

Katera stopnja je za vas najbolj primerna?Če ne veste, katera stopnja je za vas najbolj primerna, se lahko ocenite na samoocenjevalni lestvici.

 

Ostale prednosti:


 • majhne skupine,
 • prilagajanje vsebin tečaja potrebam posameznika in skupine,
 • možnost plačila v obrokih,
 • možnost utrjevanja znanja s pomočjo programov v središču za samostojno učenje,
 • tečaje vodijo visoko usposobljeni predavatelji, ki pri svojem delu uporabljajo sodobna učna sredstva in metode poučevanja ter imajo praktične izkušnje pri izobraževanju odraslih.

 

Cena 60 urnih tečajev je 295,00 € z DDV (za samoplačnike možnost plačila na 2 obroka).  Prijave in informacije na 05 366 47 50, 041 437 785 ali .

 

OSVEŽITVENI TEČAJI


 

Če ste se določenega tujega jezika že učili in ga tudi obvladali, vendar je ostal zaprašen na vaših policah znanja, potem potrebujete le osvežitveni tečaj. Na podlagi začetnega preverjanja znanja predavatelj izbere način in vsebine, ki skupini najbolj ustrezajo. Gre pravzaprav za prevetritev in utrditev že pridobljenega znanja z nadgraditvijo nekaterih prvin slovnice, besedišča, komunikacije itd. 

 

Osvežitveni tečaj traja 30 ur, cena je 220,00 € z DDV (za samoplačnike možnost plačila na 2 obroka). Prijave in informacije na 05 366 47 50, 041 437 785 ali .

S telefonsko informativno prijavo  potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.


Prijavnica:

1. stopnja, A1
2. stopnja, A2
3. stopnja, A3
Naslov
Telefon
Elektronski naslov
Ne dovoljujem obveščanja
DA

Podpisani/a soglašam, da se podatki zbrani v prijavnici uporabljajo izključno za potrebe evidenc Ljudske univerze Ajdovščina skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 113/05, 51/07, 67/07, 94/07).

*S klikom potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanje pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom

S klikom soglašam, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja naveden elektronski naslov za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Ljudske univerze Ajdovščina. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: info@lu-ajdovscina.si

7+3=