Individualni tečaji tujega jezika in tečaji po meri za zaključene skupine in podjetja

pexels-photo-1059111

Znanje zaposlenih je ključ do uspeha vsake skupine, vsakega podjetja. In znanje tujih jezikov je tista neprecenljiva vrednost, ki skupino, podjetje naredi še bolj konkurenčno na tem mednarodnem globalnem trgu.

Na Ljudsku univerzi Ajdovščina izvajamoi jezikovne tečaje za zaključene skupine in podjetja, ki imajo specifične potrebe po strokovnem znanju tujega jezika. Po meri prilagojeni tečaj  se osredotoča na tista področja, ki so najpomembnejša za vaše zaposlene, s čimer je zagotovljen uspeh tako zaposlenih kot podjetja.

Tečaji temeljijo na komunikaciji in konverzaciji, saj je za večino ljudi raba jezika v pogovoru najbolj uporaben, hkrati pa tudi najtežji vidik jezika. Skozi igro vlog in aktivno rabo jezika tečajniki pridobijo praktične izkušnje in samozavest pri nastopanju v tujem jeziku. K slednji pripomore tudi bogat besedni zaklad, ki ga tečajniki pridobijo s širokim naborom vsebin, ki zajemajo aktualne družbene teme, kulturo, naravo, okolje itd.. Vsebine so prilagojene stopnji tečaja in predznanju skupin.

Izvajamo tudi individualne tečaje prilagojene potrebam posameznika. 

S ponudbo in samo izvedbo se bomo poskušali čim bolj približati vašim zahtevam, potrebam in željam.

Za več informacij nas pokličite na 05 366 47 50, 041 437 785 ali nam pišite na .


Prijavnica:

Naslov
Telefon
Elektronski naslov
Ne dovoljujem obveščanja
DA

Podpisani/a soglašam, da se podatki zbrani v prijavnici uporabljajo izključno za potrebe evidenc Ljudske univerze Ajdovščina skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 113/05, 51/07, 67/07, 94/07).

*S klikom potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanje pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom

S klikom soglašam, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja naveden elektronski naslov za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Ljudske univerze Ajdovščina. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: info@lu-ajdovscina.si

8+5=