Brezplačni 20-urni jezikovni programi 2021

 

virtual-learning-5550480_1920

Zaradi upoštevanja in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 bomo izobraževalni program v celoti izvedli na daljavo.

Tečaj španščine - A1

Program bo potekal na daljavo preko aplikacije Microsoft Teams ob torkih od 9.30  do 11.00

Začnemo v torek, 2. marca 2021. 

Tečaj nemščine -  A2

Program bo potekal na daljavo preko aplikacije Microsoft Teams ob torkih od 14.00  do 15.30

Začnemo v torek, 23. februarja 2021. 

Tečaj francoščine - A2

Program bo potekal na daljavo preko aplikacije Microsoft Teams ob četrtkih od 17.30 do 19.00

Začnemo v četrtek, 25. marca 2021. 

Prednosti učenja na daljavo?

  • Večja fleksibilnost. Če se predavanja ne boste mogli udeležiti, si boste posnetek lahko ogledali kasneje, saj vam bodo vsa predavanja na voljo do zaključka tečaja. Jezik boste tako lahko osvajali samostojno ali v kombinaciji s pogovori z učiteljem.
  • Prihranek vašega časa.  Prihranite vsaj dragocene minute, ki bi jih sicer preživeli na poti ter jih po možnosti trošili še z iskanjem parkirišča.
  • Domače učno okolje. Učili se boste lahko v domačem prostoru, kjer se počutite sproščeno.

Več informacij in prijava na  ali pa pokličite na 05 366 47 52 ali 041 437 785. 

Prijavite se lahko tudi spletne prijavnice. 

S telefonsko informativno prijavo  potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.direktorica.


Prijavnica:

Tečaj španščine A1 - na daljavo
Tečaj nemščine A2 - na daljavo
Tečaj francoščine A2 - na daljavo
Tečaj ruščine - na daljavo

*S klikom potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanje pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom

S klikom soglašam, da Ljudska univerza Ajdovščina hrani in uporablja naveden elektronski naslov za namen obveščanja o aktualnih aktivnostih in dogodkih Ljudske univerze Ajdovščina. Soglasje dajem do preklica in ga lahko kadarkoli prekličem na: info@lu-ajdovscina.si

2+3=