Brezplačno predavanje o energijski komunikaciji

Ponedeljek, 26. februar 2018, od 17.00 do 18.30.

Pridružite se nam v Večgeneracijskem centru Ljudske univerze Ajdovščina in z novimi spoznanji izboljšajte svojo energijsko komunikacijo!

Spoznajte brezbesedni jezik, čudežni pripomoček, ki nam lahko pomaga na vsakem koraku, v vsaki situaciji.

Vabimo vas na brezplačno predavanje Nevenke Žejn, ki je kreatorka evenL metode za samopomoč, praktik Tesla metamorfoze I, II in II,  inštruktorica in terapevtka po metodi Life Technology, prejemnica certifikata kakovosti BIO-energijskega vpliva.

Predavanje bo v ponedeljek, 26. februar 2018, od 17.00 do 18.30 na Ljudski univerzi Ajdovščina.

Energijska komunikacija je komuniciranje srca, ki poteka avtomatsko in se ji ne moremo izogniti. Če jo spoznamo in zavestno uporabljamo, si z njo lahko zelo olajšamo življenje. Je energijska prva pomoč, ko smo pred pomembnim sestankom, pred težkim pogovorom, pred nastopom v javnosti, pred pomembno odločitvijo, ko smo v stiski zaradi nerazumevanja otroka, partnerja. Pomaga nam na vsakem koraku. 

Poznala so jo že stara ljudstva (npr. Aborigini), o njen je pisal Nikola Tesla, z njo se danes ukvarja kvantna fizika (npr. ameriški institucija HEARTHMATH).

Na predavanju boste spoznali osnove energijske komunikacije, kako deluje in kako jo lahko uporabite v vsakdanjem življenju.

Ciljne skupine: vabljeni vsi, ki želite spoznati energijsko komunikacijo.

Metode: predavanje, pogovor.

Obvezne prijave: Prijavite se lahko preko spletne prijavnice ali pa pokličete na 05 366 47 53 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si.

Brezplačno predavanje o energijski komunikaciji (2)