Brezplačno predavanje: Uvod v zdravljenje s konopljo

Sreda, 17. oktober 2018, od 17. do 18.30 na Ljudski univerzi Ajdovščina.

1110konoplje1-1980

Konoplja (Cannabis sativa L.) se že tisočletja uporablja za zdravljenje in lajšanje mnogih bolezenskih stanj. Gregor Zorn, univ. dipl. biolog že več let intenzivno proučuje uporabo konoplje za zdravljenje in lajšanje bolezenskih stanj. Na podlagi svojih bogatih znanj bo predstavil konopljo, kako deluje v našem telesu in različne načine uživanja le-te.

Vabljeni na brezplačno predavanje, ki bo v sredo, 17. oktobra 2018, od 17. do 18.30 na Ljudski univerzi Ajdovščina.  

Poudarek bo na konoplji in  boleznih kot so sladkorna bolezen, bolezni srca in ožilja, rak, demenca, migrena, multipla skleroza, epilepsija, avtoimune bolezni, kronična črevesna bolezen, psihološke bolezni ...

Predavatelj Gregor Zorn, univ. dipl. biolog:

  • je samostojni raziskovalec, avtor in predavatelj,
  • posveča se razumevanju delovanja naravnih učinkovin iz konoplje,
  • je soustanovitelj in član različnih organizacij katerega glavni cilji so napredovanje znanja o konoplji in izobraževanje ljudi (European Cannabinoid Thereapy Assocoation (ECTA); International Association for Cannabinoid Medicines (IACM); International Cannabis Research Society (ICRS); slovenske organizacije Zbudimo.se)
  • sodeluje pri spletni znanstveni reviji Nature Going Smart.

Predavanje brezplačno, obvezne prijave na 051 439 717, 05 366 47 52 ali pišite na info@lu-ajdovscina.si 

S telefonsko informativno prijavo na Brezplačno predavanje: Uvod v zdravljenje s konopljo, potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.