Teoretične vsebine in praktična učna delavnica na temo sušenja kakijev – jabolk

Kaki je eksotično sadje, ki pa je mnogo več kot le sladek užitek. V hladnih in sivih dneh nam ta lepi oranžno-rdeči sadež pričara prijetno toplino. Sladki plodovi imajo poseben okus.

kaki

Če vas ta sadež navdušuje, ste vabljeni, da se nam v petek, 9. novembra 2018 ob 17.00 uri pridružite v Učnem centru Brje, kjer bo potekala praktična delavnica temo sušenja kakijev in jabolk. Delavnico bo vodila Vera Kodrič, ki bo pokazala različne načine sušenja kakija in drugega jesenskega sadja.

V torek, 13. novembra 2018 ob 17.00 pa bo v Učnem centru Brje potekal drugi del delavnice, kjer se bomo pogovarjali o kvaliteti in izgledu sušenega sadja.

VABLJENI!

Delavnica je za udeležence brezplačna. Prijavite se lahko preko spletne prijavnice.

Za več informacij ali prijavo pišite na ksenja.sulic@lu-ajdovscina.si ali pa pokličite na 05 366 47 50 ali 051 419 119

S telefonsko informativno prijavo  potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.