Z metodo EFT ali tapkanjem do notranjega miru

Večgeneracijski center Goriške vas vabi na brezplačne delavnice: ODNOSI, SLABE NAVADE, REŠEVANJE KONFLIKTOV, JAZ IN OBILJE, idr. Delavnice bodo potekale od četrtka, 28. februarja, do junija 2019, ob 17.00, na Ljudski univerzi Ajdovščina.

Brezplačni program različnih delavnic

Z METODO EFT ALI TAPKANJEM DO NOTRANJEGA MIRU

Večgeneracijski center Goriške vas vabi na posamezno ali vseh sedem brezplačnih delavnic.

pexels-photo-1236678

Vsak od nas nosi svoj nahrbtnik, v katerem se nahajajo različna stara prepričanja, vzorci obnašanja, nepredelani travmatični dogodki, potlačena čustva. Vsa ta stara, pa tudi tista sveža navlaka vpliva tudi na naše zdajšnje vedenje, počutje, fizično zdravje, samopodobo, odnose.

EFT (tehnika čustvene svobode) je orodje, s katerim si lahko sami pomagamo pri čustvenih in fizičnih težavah. Vse, ki vas tehnika zanima, vabimo na sedem brezplačnih delavnic.

tapkanje ROKEŠe posebej vabimo tiste, ki ste pogosto prestrašeni, zaskrbljeni, utrujeni, preobremenjeni, žalostni in razočarani. Morda ste jezni in se razburite že zaradi nepomembnih stvari. Če hodite naokrog s tesnobo v prsih ali cmokom v grlu, če se na zunaj smejite, v sebi pa jočete, vam tehnika lahko pomaga do boljšega počutja. Ste odvisni od mnenja drugih, vas kritika zelo prizadene ali vztrajate v nezadovoljujočih odnosih?

Vabljeni. Naredite nekaj zase.

Delavnice vodi:  Tanja Turnšek, EFT storitve za zdravo življenje

Kje: V Večgeneracijskem centru Goriške na Ljudski univerzi Ajdovščina­ (2. nadstropje).

Obvezna je prijava s spletno prijavnico. Označite lahko program v celoti ali eno ali več posameznih delavnic. Pred posameznim terminom vas bomo še spomnili in preverili, ali se boste delavnice udeležili.

 

Datum, ura TEMA Kratka vsebina

Četrtek, 28. FEBRUAR 2019,

od 17.00 do 21.00 ure

ODNOSI

Predstavitev metode EFT, postopek, izvedba dvourne praktične delavnice.

Osredotočili se bomo predvsem na čustvo jeze v odnosih, ki jo največkrat težko izrazimo ali kar potlačimo ali jo izrazimo  na nepravilen način.

Četrtek, 28. MAREC 2019,

od 17.00 do 19.00 ure
REŠEVANJE KONFLIKTOV 

Praktična delavnica o tem na kakšen način rešujemo konflikte? S pasivno agresivnostjo, kot je molk, umik, ignoriranje, mogoče s kritiziranjem?

S pomočjo metode EFT se bomo povezali s svojimi občutki ob konfliktnih situacijah in iskali primernejši način reševanja nestrinjanja.

Četrtek, 11. APRIL 2019,

od 17.00 do 19.00 ure
POMEMBNO JE, KAJ ČUTIM IN KAJ POTREBUJEM

Praktična delavnica:

Res vemo, kaj v resnici čutimo, kaj želimo in kaj potrebujemo? Ali dopuščamo drugim, da kreirajo naše življenje?

Četrtek, 25. APRIL 2019,

od 17.00 do 19.00 ure
SLABE NAVADE

Praktična delavnica:

Zakaj odlašamo, zamujamo, ne dokončamo začetega, zakaj ne moremo brez čokolade, cigaret ali podobnih razvad? 

Četrtek, 9. MAJ 2019,

od 17.00 do 19.00 ure
AH, TA STRES

Praktična delavnica:

Stresnim situacijam se vedno ne moremo izogniti, lahko pa se naučimo metode, s katero se lažje soočamo z neprijetnimi dogodki in blažimo posledice le-teh.
Četrtek, 23. MAJ 2019, od 17.00 do 19.00 ure

ODNOS

DO TELESA

Praktična delavnica:

Imaš rad-a svoje telo, ga neguješ, spoštuješ ali se do njega obnašaš mačehovsko?

Četrtek, 13. JUNIJ 2019,

od 17.00 do 19.00 ure
JAZ IN OBILJE 

Praktična delavnica:

Kakšna prepričanja imamo o denarju in o obilju nasploh? S pomočjo metode bomo ugotavljali, od kod nam prepričanja, ki jih imamo in jih poskusili spremeniti sebi v prid. 

 

Vstop je prost.

SKRBIDelavnice so primerne za vse starosti, tako za redne tapkalce ali popolne začetnike oz. tiste, ki metode še niso preizkusili.

V primeru, da bo predavanje zaradi višje sile odpadlo, bo obvestilo objavljeno na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina. Prosimo, spremljajte objave na: www.lu-ajdovscina.si.

Prosimo, da na srečanja zaradi lažje izvedbe pridete vsaj deset minut pred pričetkom. Parkirišča so običajno na voljo ob Hublju, za starim mlinom. Nekaj jih je še pred knjižnico.

Obvezna je prijava s spletno prijavnico.

 

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.