Nemščina za dijake in mladino od 15 do 25 let

Brezplačni jezikovni program v juliju.

pexels-photo-1268131 berlin

Otroci, mladina! Večgeneracijski center Goriške vas vabi na Ljudsko univerzo Ajdovščina.

Brezplačni počitniški jezikovni programi v juliju.
 

NEMŠČINA za dijake in mladino od 15 do 25 let


Kdaj: uvodno srečanje bo v četrtek, 27. junija 2019, ob 10.00 uri, ostala srečanja po 2 šolski uri pa v juliju (dnevi in ure po dogovoru)

Kje:  Ljudska univerza Ajdovščina­ – 2. nadstropje, VGC Goriške

Vsebine: Uporabna nemščina za vsakdanje situacije - po dogovoru predavatelja z udeleženci (predavatelj bo znan naknadno). V brezplačni program se lahko prijavite tako začetniki kot tisti, ki imate nekaj predznanj, saj bomo oblikovali  ustrezne skupine. Program bo izveden v primeru, če bo dovolj prijav.

 

Obvezna je prijava s spletno prijavnico ali pokličite na tel. št. 05/ 36 64 753, 051 439 717 ali pišete na . Staršem mladoletnih otrok, dijakov bomo poslali še pisno prijavnico, kjer prosimo napišite morebitne zdravstvene ali druge posebnosti otrok, se podpišite in prijavnico vrnite do ponedeljka, 24. junija 2019.

 

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.