Medkulturno spoznavanje/razumevanje med domačini in priseljenci

Sreda, 29. januarja, od 8.00 – 9.30,
2. nadstropje stavbe ljudske univerze
Brezplačen dogodek – srečanje lokalnih prebivalcev s priseljenci,
spoznavanje različnih kultur

 

pexels-photo-1206059 MEDKULTURNO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dogodek je namenjen vsem (ne glede na starost - otroci/mladina/starejši), ki se želijo srečati s priseljenci iz različnih držav in izvedeti, kako poteka njihovo življenje v Sloveniji, od kje so prišli, kakšne so značilnosti njihove kulture, kako »vidijo« Slovenijo in Slovence. Pogovor bo potekal ob fotografijah in različnih zanimivih predmetih.

Vabljeni tudi vsi otroci/mladina/starejši, ki ste priseljenci in želite deliti vašo izkušnjo priseljenca z gosti/domačini. Srečanje bo potekalo v slovenščini in različnih drugih jezikih, tako, da se bomo vsi razumeli.

If you are new in our town and would like to meet new people, then this is the programe for you! Join us in building bridges across cultures. Program is free of charge.

 

Prijave s spletno prijavnico.  Registration is compulsory.

 

V primeru, da bo srečanje zaradi višje sile odpadlo, bo obvestilo objavljeno na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina. Prosimo, spremljajte objave na: www.lu-ajdovscina.si.

Prosimo, da na srečanja zaradi lažje izvedbe pridete vsaj deset minut pred pričetkom. Parkirišča so običajno na voljo ob Hublju, za starim mlinom. Nekaj jih je še pred knjižnico.

 

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali prek elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.