Tehnologija pridelovanja medu in izdelava medenih produktov za začetnike

Predavanje bo potekalo v petek, 13. marca 2020 ob 17.00 uri v Učnem centru Brje.

PREDAVANJE TEHNOLOGIJA PRIDELOVANJA MEDU IN IZDELAVA MEDENIH PRODUKTOV ZA ZAČETNIKE

see

Med je naravna sladka snov, ki ga izdelajo čebele iz nektarja cvetov ali izločkov iz živih delov rastlin ali izločkov na živih delih rastlin, ki jih čebele zberejo, predelajo z določenimi lastnimi snovmi, ga shranijo, posušijo in pustijo dozoreti v satju.

Če bi radi več izvedeli o tehnologiji pridelovanja medu in izdelavi drugih medenih izdelkov, ste vabljeni, da se nam pridružite v Učnem centru Brje, kjer bo v petek, 13. marca 2020 ob 17.00 uri potekala teoretično praktična delavnica.

 

Delavnico bo vodila Nataša Mohorčič.

VABLJENI!

Čimprej se prijavite, saj je število mest omejeno. Delavnica je za udeležence brezplačna.

Informacije in prijave na www.lu-ajdovscina.si ali  05 366 47 50 ali 041 437 717  ali ksenja.sulic-ajdovscina.si.