Tečaji slovenskega jezika - vstopna raven (A1)

Slovenian language courses for foreigners.

Kdo? Who?

  • tujci, ki potrebujejo znanje slovenščine v vsakdanjem življenju,
  • vsi, ki potrebujejo javno veljavno listino o znanju slovenščine na vstopni ravni A1 za uradne namene (na primer za delo).  

If you are new in our town/country and would like to pass the exam A1, or to meet new people, to speak Slovenian language better –  then this is the program for you!

Join us in building bridges across cultures.

TEČAJ SLOVEN

Vsak posameznik ima drugačne potrebe po znanju/učenju slovenskega jezika, zato Ljudska univerza Ajdovščina ponuja tečaje slovenščine (tri stopnje).

Lahko se odločite za vse tri stopnje ali le eno, dve izmed njih.

Tečaji temeljijo na komunikaciji in konverzaciji, saj je za večino ljudi raba jezika v pogovoru najbolj uporaben, hkrati pa tudi najtežji vidik jezika. Skozi igro vlog in aktivno rabo jezika tečajniki pridobijo praktične izkušnje in samozavest pri nastopanju v tujem jeziku. K slednji pripomore tudi bogat besedni zaklad, ki ga tečajniki pridobijo s širokim naborom vsebin, ki zajemajo aktualne družbene teme, kulturo, naravo, okolje itd.. Vsebine so prilagojene stopnji tečaja in predznanju skupin.

 

  • Tečaj SLOVENŠČINE, 180 ur - LEVEL 1, 2 and 3
  • Tečaj SLOVENŠČINE, 60 ur - LEVEL 1
  • Tečaj SLOVENŠČINE, 60 ur - LEVEL 2
  • Tečaj SLOVENŠČINE, 60 ur - LEVEL 3

More information and registration.  Več informacij najdete tukaj.  

 

Prijava in informacije: 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 05 366 47 53 ali nam pišite na

Prijavite se lahko tudi preko spletne prijavnice. 

S klicem na zgoraj navedeni telefonski številki ali z informativno prijavo na druge kontakte potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.