Projekt ASI: Prava izbira za usposabljanje vaših starejših zaposlenih

 

Dodajte podnaslov (3)

 

Na Ljudski univerzi Ajdovščina imamo z razpisom že dolgoletne izkušnje (s podjetji sodelujemo že od leta 2017) in tako smo si nabrali že kar nekaj dobrih in uspešnih referenc, ki so bile v letošnjem letu tudi nagrajene.


Pomagamo vam:

  • pri pripravi razpisne dokumentacije,
  • pri pripravi strategije razvoja starejših zaposlenih,
  • pri pripravi osebnih in izobraževalnih načrtih,
  • izvajamo vašim potrebam prilagojene motivacijske programe in programe izobraževanja in usposabljanja,
  • pripravljen imamo velik nabor delavnic s poudarkom na razvoju digitalnih kompetenc vaših zaposlenih.
  • pri urejanju celotne razpisne dokumentacije in poročanju.

Na Ljudski univerzi Ajdovščina se zavedamo, da je do razvoja vaših zaposlenih potrebno pristopiti sistematično in celovito. Dobro zastavljena strategija, akcijski načrt in celotna izvedba izobraževalnih aktivnosti je ključna za uspešno izvedbo projekta.

Izobraževanje in razvoj vaših zaposlenih je pri nas na prvem mestu.

Zakaj izbrati nas? 

Ljudska univerza Ajdovščina je zaupanja vreden partner, ki vam bo zagotovil celostno podporo v sklopu JP ASI, kar dokazujejo tudi pretekle izkušnje s podjetji. 

Naše izkušnje, strokovno in kakovostno storitev potrjujejo izjave podjetij, katerim smo v preteklem razpisnem obdobju nudili celostno podporo od prijave do celotne izvedbe projekta. 

Reference: 

imagesTudi v podjetju Peloz. d.d. sodelujemo v podjetju JP ASI 2019. Z Ljudsko univerzo Ajdovščina sodelujemo v vseh fazah projekta. Trenutno izvajamo različna izobraževanja, ki jih prilagajajo našim potrebam in željam. 
Z njihovim delom smo zelo zadovoljni. Naloge opravljajo pravočasno in na visokem strokovnem nivoju. Vedno so se prilagoditi našim zahtevam in željam, tako da razna izobraževanja in aktivnosti ne ovirajo našega proizvodnega procesa. 
Priporočam vam, da jih izberete za vašeha zunanjega izvajalca. 

Erna Peloz, Peloz.d.d.

 

IMG_5830Mlinotest d.d. je z LU Ajdovščina sodeloval na JP ASI 2017 v vseh fazah projekta – svetovali so nam pri pripravi prijave, kasneje pa so nas strokovno vodili skozi celoten proces postavljanja strategije razvoja kadrov, vključno s segmentom upravljanja s starejšimi zaposlenimi. Tekom izvajanja izobraževalnih aktivnosti so se ponovno izkazali kot zanesljiv in pronicljiv poslovni partner, saj so na podlagi izkušenosti in strokovnosti svetovalk vedno našli ali celo na novo oblikovali pravo izobraževalno rešitev za naše potrebe. Vso podporo smo imeli tudi pri izvajanju poročanja in na to vezano administracijo. V letu 2019 je Mlinotestovo povezano podjetje Pecivo, d.d. uspešno kandidiralo na novem razpisu JP ASI, kjer se ponovno tesno povezujemo z LU Ajdovščina in se veselimo sodelovanja.

Ana Furlani, Mlinotest

 

IMG_6519V sklopu izobraževanja za zaposlene nad 45 let sem za osebno Supervizijo izbral svetovalca Janka Brasa. Odločitev sem sprejel na osnovi osebnih priporočil oseb, ki so z njim že imeli srečanja.

Pričakovanja so bila velika, nisem pa vedel, kako bo vse skupaj potekalo, ker nisem še nikoli bil na kakšnem podobnem srečanju. Prvi stik z Jankom je bil pozitiven in obetajoč. Janko je zelo prijazna oseba in hitro vzpostavi medosebni kontakt in občutek, da mu lahko zaupaš. Zadeve, ki sem jih želel z njegovo pomočjo razčistiti, so se vezale na medsebojne odnose na delovnem mestu in v družini ter učinkovito načrtovanje delovnega časa.  Supervizija me je pripeljala do tega, da sem SAM našel ODGOVOR na svoje vprašanje, skupaj z Jankom pa sva  temu odgovoru dala potrebno težo in dejstva, s katerimi si to vpišeš v podzavest in se s tem vprašanjem ne ukvarjaš več. Namreč kar ugotoviš sam, je največ vredno. Enostavno povedano, s pomočjo Supervizije Janka Brasa najdeš odgovore v par urah, namesto v par letih. In to je za take ljudi, kot sem jaz, neprecenljivo in vredno vsakega vloženega denarja. Vsekakor je upravičil vsa moja pričakovanja. Janka Brasa in njegovo Supervizijo priporočam vsem, ki so dovolj odprte miselnosti, da se mu prepustijo in potem sami najdejo odgovore na svoja vprašanja.

Ob tej priložnosti bi se zahvalil tudi Ljudski Univerzi Ajdovščina, ki nam je ta izobraževanja omogočila. Pokazala je izjemno odzivnost ter strokovnost in zato vsem toplo priporočam sodelovanje z njimi.

Marko Šušmelj, MA-KO d. o. o.

 

V podjetju TAXA smo se v letu 2018 prijavili na javni razpis v okviru programa »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile«. Pri prijavi na razpis smo sodelovali z Ljudsko univerzo Ajdovščina, kjer so nam pomagali pri pripravi strategije za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih, del katere so bili tudi individualni načrti osebnega in kariernega razvoja teh zaposlenih. Sodelavke LU so izvedle tudi vsa potrebna poročanja, ki so bila potrebna za pridobitev sredstev. Sodelovanje z ljudsko univerzo je bilo v prvi vrsti prijetno in sproščeno, seveda pa tudi strokovno in nenazadnje uspešno. Sam projekt smo z njihovo pomočjo uspešno dokončali. Uspeh projekta se v prvi vrsti kaže na izboljšanih kompetencah zaposlenih. V letošnjem letu pa smo prejeli tudi priznanje SPP – Z leti še vedno Zavzeti, kjer smo zmagali v kategoriji malih podjetij. Sodelovanje z Ljudsko univerzo toplo priporočam, saj se posvetijo individualnim potrebam podjetja in na tak način dosežejo dobre rezultate.

Podjetje Taxa iz Ajdovščine je prejelo posebno priznanja SPP – Z leti še vedno ZAvzeti za leto 2020 v kategoriji majhnih podjetij.

Meta Mržek, TAXA d. o. o. 
 

Več informacij:  

Za več informacij nas lahko kontaktirate na: neja.fakin@lu-ajdovscina.si in anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si  ali nas pokličete na 05 366 4750.

 

Izdelek brez naslova (38)