Bodite izvirni - podarite znanje

Podarite bon za izobraževanje (6)

 

Ob koncu leta si vaša ekipa zasluži posebno priznanje. Z boni za izobraževanja boste svojim zaposlenim dali dragoceno spodbudo. Izkoristite priložnost in podprite ter spodbudite svoje zaposlene za razvoj.

Zadovoljni, motivirani in kompetentni zaposleni so pomembni za uspešno delovanje vašega podjetja.

Ker živimo v času hitrih sprememb je danes še toliko bolj pomembno, tako za podjetje, kot tudi za posameznika, da je izobražen, kompetenten za prilagajanje na spremembe ter usposobljen za delo, ter da svoje znanje nenehno izpopolnjuje.

Tovrstno darilo ne koristi  le vašim zaposlenim, ampak tudi celotnemu podjetju. Vsi se zavedamo, da je vlaganje v razvoj in znanje eden izmed najpomembnejših dejavnikov. Verjamemo, da si kot podjetje, kot vodja želite, da so vaši zaposleni kompetentni in konkurenčni, po drugi strani pa zadovoljni, pripadni in motivirani.

Zato so naši boni za izobraževanja idealno praznično darilo za vaše zaposlene!

Izbirate lahko med boni v vrednosti: 

  • 100
  • 250 
  • 500 

 

Podarite jim izbiro – naj izberejo nekaj, kar jih bo spodbudilo k pozitivni spremembi.Ne odlašajte in bodite z vašo izbiro tudi vi del njihove spremembe!

Za več informacij smo vam na voljo na neja.fakin@lu-ajdovscina.si ali vanessa.turk@lu-ajdovscina.si ter na telefonski številki 05 36 64 750 in 041 437 785.