Svetovalne urice

Bi se radi vpisali v šolo, tečaj, delavnico, študijski krožek... pa ne veste kje in kako in potrebujete dober nasvet? Za vas smo pripravili SVETOVALNE URICE, ki potekajo vsako sredo od 9.00 do 11.00 ure v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina.

Svetovalne urice so namenjen brezposelnim osebam, ki potrebujejo pomoč ali nasvet o možnostih izobraževanja in pridobivanja novih znanj. Svetovanje je posebej prilagojeno posameznim ciljnim skupinam (iskalci prve zaposlitve, dolgotrajno brezposelni, brezposelne osebe pred upokojitvijo, ...).

S svetovanjem vam bomo pomagali do hitrih in kvalitetnih rešitev. Prisluhnili bomo vašim željam, potrebam in interesom. Z medsebojnim sodelovanjem bomo prišli do skupnega cilja.

Na podlagi vaših zahtev, želj in intresov vam bomo predstavili našo izobraževalno ponudbo (PROGRAMI ZA PRIDOBITEV IZOBRAZBE, TEČAJI, ŠTUDIJSKI KROŽKI, DELAVNICE ZA PROSTI ČAS, PROGRAMI USPOSABLJANJA ZA ŽIVLJENJSKO USPEŠNOST, PROGRAMI STROKOVNEGA USPOSABLJANJA, E- UČENJE, SREDIŠČE ZA SMAOSTOJNO UČENJE, DRUGE MOŽNOSTI BREZPLAČNEGA IZOBRAŽEVANJA IN MOŽNOSTI SOFINANCIRANJA IZOBRAŽEVANJA). Poiskali bomo ustrezen program samo za vas.

Informacije:

Anja Jamšek Furlan 05 366 47 53, 041 437 785 ali

Alenka Magajne 05 366 47 52, 041 437 785 ali