Priznanje Ljudski univerzi Ajdovščina za promocijo učenja in znanja v letu 2011

Andragoški center Republike Slovenije je Ljudski univerzi Ajdovščina podelil priznanje za promocijo učenja in znanja v letu 2011.

V petek, 11. maja 2012 je v Murski Soboti potekalo Nacionalno odprtje Tedna vseživljenjskega učenja 2012. Osrednji del prireditve je bila podelitev priznanj za promocijo učenja in znanja. Med nagrajenci je bila tudi naša Ljudska univerza Ajdovščina. Nagrado je prevzela direktorica Boža Bolčina.

Priznanje prejmejo osebe, organizacije, društva itd., ki v učenje in izobraževanje veliko vlagajo in zato dosegajo tudi lepe uspehe. S svojimi prizadevanji spreminjajo sebe, osebno rastejo, si zboljšujejo položaj in pozitivno vplivajo na svojo okolico – bližnje, soseščino, skupnost in celotno družbo.

Naša organizacija ima dobro usklajen tim. Ponujamo različne programe tako formalnega kot neformalnega izobraževanja za širok spekter ciljnih skupin. Svojim udeležencem se znamo približati, prisluhniti njihovim željam in interesom. Z načinom dela in nenehno skrbjo zagotavljamo kakovost svojih storitev, neposredno vplivamo na celotno družbo in dobro sodelujemo z lokalnimi skupnostmi. 

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili predlagateljici priznanja Andragoškega centra Republike Slovenije, KS Lokavec, predsedniku Stojanu Stoparju in mentorici študijskega krožka Ohranimo kulturno življenje na vasi Alenki Furlan.

Predstavitveni film Ljudske univerze Ajdovščina si lahko ogledate tukaj.