Sem v današnjem času lahko srečen?

Teorija izbire - nova psihologija osebne svobode

Vabimo vas na predstavitev delavnic »Kaj izbiram?« in Tečaja teorije izbire za vsakogar,  ki bo v sredo, 21.11.2012 ob 18.30 uri v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina. 

Srečni smo takrat, ko se čutimo povezani z ljudmi, ki so nam pomembni. Kakšna znanja in prepričanja so pomembna, da v današnjem času zmoremo ohranjati dobre odnose in s tem krepiti naše zdravje.

Teorija izbire®

  •   razlaga naše vedenje,
  •   pojasnjuje, kako naše zaznavanje sveta oblikuje našo realnost,
  •   pojasnjuje štiri komponente človeškega vedenja, ki sestavljajo celostno vedenje,
  •   uči nas prevzemati kontrolo nad svojim življenjem,
  •   pomaga nam povečati naš notranji mir in zadovoljstvo ter
  •   izboljšati naše pomembne odnose.  

Teorija izbire® je pomembna zlasti zato, ker jo lahko apliciramo na vsa področja svojega življenja – lahko jo uporabimo v osebnem življenju, kot tudi v profesionalnem. Zagotavlja uporabne veščine za vsakodnevno življenje. Omogoča nam, da postanemo boljši partnerji, boljši starši, prijatelji, sodelavci. Oboroženi z novim znanjem se lažje soočamo s problemi in se učimo boljših izbir. Teorija izbire postane način življenja – če to izberemo. 

Predstavitev je namenjena vsem, ki bi se želeli udeležiti delavnic (20 ur z možnostjo nadaljevanja) ali tečaja (50 ur z možnostjo vključitve v nadaljnje izobraževanje Inštituta za realitetno terapijo).

Lepo vabljeni!

Predhodne prijave sprejemamo na Ljudski univerzi Ajdovščina, tel. 05 3664754 ali 051 310 543 (Marjeta Stepančič Slavec)