KJE SO NAŠE MEJE

Kako z uporabo nevrolingvističnega programiranja razširimo naše meje: kako mislimo, kako lahko spreminjamo misli, kako deluje podzavest, kako programiramo podzavest, hipnoza - kako uporabiti hipnozo pri izboljšanju delovanja, povezava - um, telo, čustva, nevro-lingvistično programiranje.

Študijski krožek "LE ENO ŽIVLJENJE IMAM - GA LAHKO IZBOLJŠAM" vas vabi na predavanje KJE SO NAŠE MEJE. Dobimo se v dvorani Edmunda Čibeja v Lokavcu, 16. januarja 2013, ob 18.00.

Predaval bo dr. Aleksander Šinigoj, ki je NLP trener in svetovalec na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na London School of Economics in doktoriral na Univerzi v Ljubljani. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predava na seminarjih v Sloveniji, Veliki Britaniji, Španiji in drugje. Kot član in vodja večjih skupin MasterMind, je pridobil konkretna znanja in motivacijske sposobnosti za vodenje, spodbujanje, reševanja največjih izzivov in vprašanj. S številnimi delavnicami doma in v tujini nenehno vnaša pozitivno energijo, razmišljanje in spremembe v posameznike in organizacije.

Dogodek je BREZPLAČEN, število mest je omejeno!

Zaželene prijave: 031 323 690 ali

Več informacij: www.mastermindakademija.com