BREZPLAČNO PREDAVANJE O UPORABI ZDRAVILNIH RASTLIN

Ljudska univerza Ajdovščina Vas kot uvod v šolsko leto 2013/14 vabi na brezplačno predavanje prof. dr. SAMA KREFTA, mag. farmacije.

Osnove kemije rastlinskih metabolitov, nevarnosti pri uporabi zdravilnih rastlin, interakcije med zdravilnimi rastlinami in ostalimi zdravili.

Predavatelj bo predstavil tudi knjigo SODOBNA FITOTERAPIJA, ki je izšla v tem letu pri Slovenskem farmacevtskem društvu. Nastajala je več let in na 700 straneh polnega barvnega tiska prinaša bogata znanja o stotih zdravilnih rastlinah, ki so podana tako, da so razumljiva najširšemu krogu ljudi. Knjiga je lahko učbenik za šolarje, študente ali priročnik za različne strokovnjake. Lahko jo boste kupili, saj za enkrat ni na voljo v knjigarnah (cena 65 eur).

Ob zaključku bomo vsem zainteresiranim predstavili usposabljanje za pridobitev Nacionalne poklicne kvalifikacije ZELIŠČAR in ostala izobraževanja, ki jih izvaja Ljudska univerza Ajdovščina.

KDAJ: Petek, 6. september 2013 od 17.00 do 20.00

KJE: OBRTNI DOM v AJDOVŠČINI,  Vipavska cesta 4, prvo nadstropje.

Ker je število mest omejeno, prosimo da do srede 4. septembra potrdite svojo udeležbo s priloženo prijavnico. Informacije Helena Furlan na telefon 05/ 366 47 53, 041 437 785 ali

PRIJAVNICA