DELITE SVOJA ZNANJA Z NAMI IN PRIDOBITE NOVE DELOVNE IZKUŠNJE

K sodelovanju vabimo prostovoljce v programu Projektno učenje za mlajše odrasle PUM in v Centru megeneracijskega učenja CMU.

Prostovoljno delo v programu PUM

Na Ljudski univerzi Ajdovščina program PUM izvajamo že 15 let. Delo v programu temelji na izbirnem projektnem delu, interesnih delavnicah in učni pomoči. V program je vključenih od 18 do 24 mladih, starih od 15. do 25. let, ki nimajo dokončane osnovne ali srednje šole in so brezposelni.

Prostovoljce potrebujemo predvsem pri nudenju učne pomoči iz posameznih osnovnošolskih in srednješolskih predmetov ter pri izvajanju različnih izbirnih interesnih vsebin iz področja umetnosti, športa, znanosti itd. V letošnjem šolskem letu pa potrebujemo predvsem prostovoljce, ki imajo ustrezna znanja in so pripravljeni pomagati udeležencem pri učenju slovenskega jezika, kot priprava na zaključni izpit in poklicno maturo. 

K sodelovanju vabimo prostovoljce, ki so pripravljeni svoj prosti čas in energijo deliti skupaj z mladimi, ki potrebujejo pomoč. Podroben opis programa PUM si lahko ogledate tukaj.

Sodelovanje v Centru megeneracijskega učenja

CMU - Center medgeneracijskega učenja vabi k sodelovanju prostovoljce za učenje starejših na tečajih računalništva. Zanimanje za brezplačno učenje računalništva je med starejšimi zelo veliko, zato bi bila pomoč mladih prostovoljcev zelo, zelo dobrodošla. Vabimo torej mlade prostovoljce, ki bi pomagali mentorici Urški in mentorju Vitu na naših tečajih računalništva od 1. do 4.stopnje.
Poskusite se kot mentor-ica, zagotovo bo to odlična izkušnja tudi za vas.

Več o Centru medgeneracijskega učenja si lahko preberete tukaj.


Za dodatne informacije nas lahko pokličete na 05 366 47 50, 041 437 785 ali pišete na