ANKETA

Na Ljudski univerzi Ajdovščina delamo za ljudi in z ljudmi. S sodelovanjem v anketi boste tako tvorno sodelovali pri nastanku magistrske naloge in spoznanjih o odnosih med generacijami.

Na Ljudski univerzi Ajdovščina se vključujemo v različne projekte, s katerimi želimo izboljšati naše programe, zvišati njihovo kakovost in pristop do posameznikov. Spodbujamo širjenje znanja in kulture učenja v vseh življenjskih obdobjih. Povezujemo se z mladimi diplomanti, študenti in jim omogočamo nabiranje neprecenljivih izkušenj na njihovi življenski poti.

Ker delamo z ljudmi in za ljudi, smo skupaj s študentko zadnjega letnika Manegementa na  Ekonomski fakulteti v Ljubljani, stopili v korak. S svojo magistrsko nalogo z naslovom Poslovni bonton - most med generacijami želi s pomočjo ankete ugotavljati kako sobivamo generacije med seboj, kako se sprejemamo in dojemamo eden drugega.

Tudi vas vabimo k sodelovanju v anketi in tako tvorno sodelujete pri nastanku naloge in spoznanjih o odnosih med generacijami.

Anketo najdete na sledeči povezavi.

 

Za sodelovanje se vam lepo zahvaljujemo - vaša Ljudska univerza Ajdovščina.