SHAKTI DANCE - JOGA PLESA

Yogi Bhajan je rekel: »Ni dovolj, da si nove stvari ali znanje pridobimo. Ne zadošča, da zgolj vidimo nove stvari - naš vid mora biti jasen. Življenje nam ni bilo dano v igro. Življenje nam je bilo dano z enim samim preprostim namenom, da življenje izkusimo.«

V sodelovanju z Mladinskim centrom in hotelom Ajdovščina ponovno vabimo na delavnice Shakti dance 7.,14., 21., 28. aprila od 18.30 do 20.15, v prostorih Mladinskega centra in hotela Ajdovščina.

Shakti dance je joga plesa, disciplina, ki združuje jogo in ples. Shakti dance nežno odpira in uravnoveša subtilne življenjske tokove v telesu in sicer na način, da združuje plesne gibe, jogijske položaje, mantre, dihanje, ritem in poglablja občutenje sebe.

Delavnica Shakti dance-a je sestavljena iz osmih faz: uglasitev, raztezanje in sproščanje telesa, spodbujanje fizičnega energetskega pretoka skozi plesne gibe, plesna improvizacija, sprostitev, meditacija in zaključek. Delavnica ima svojo temo, ki se vseskozi pretaka in nas osredotoča na njen pomen in namero. Učinki Shakti Dance-a so opazni takoj: prebuja energijo, ustvarjalnost, igrivost, umirjenost in notranje zadovoljstvo. Jogijsko ali plesno predznanje ni potrebno. Potrebujete le podlogo in odejo za toplo sprostitev, primerna je za vse generacije.

Shakti dance delavnice vodi certificirana učiteljica Shakti Dance-a Nataša Tovirac.

Kje: v prostorih Mladinskega centra in hotela Ajdovščina (večnamenski prostor), IV. prekomorske 61, Ajdovščina.