Napovedujemo Teden vseživljenjskega učenja

Vabimo posameznike, društva, zavode in druge organizacije, da se nam pridružijo v TVU in se predstavijo s svojimi dejavnostmi.

Leto je naokoli in pred nami je 19. Teden vseživljenjskega učenja, ki bo letos potekal  od 12. do 18. 5. 2014, v razširjenem terminu pa ves maj in junij. Ljudska univerza Ajdovščina bo tudi tokrat prevzela vlogo območnega koordinatorja za izvajalce različnih prireditev. Na vas se obračamo s povabilom k sodelovanju in sooblikovanju Tedna vseživljenjskega učenja.

Namen Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je promocija učenja in spodbujanje udeležbe vseh generacij v učnih priložnostih. Projekt usklajuje Andragoški center Slovenije (ACS) in poteka po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo slovensko javnost na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema.

Teden vseživljenjskega učenja je odlična priložnost tudi za organizacije, da promovirate svoje dejavnosti in se predstavite bodisi z organizacijo različnih dogodkov (prireditev, delavnic, razstav, dnevov odprtih vrat, ipd). Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite. Seveda lahko že načrtovane aktivnosti umestite v TVU in tako še dodatno poskrbite za promocijo vaših dejavnosti.

Pripravili bomo koledar vseh prireditev in promovirali aktivnosti vseh partnerjev. Pripravljeno imamo tudi promocijsko gradivo za TVU 2014 (plakate, balone in papirne kocke), ki ga boste lahko uporabili v ta namen.

Za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 366 47 5405 366 47 54 (Eva) ali nam pišite na elektronski naslov eva.mermolja@lu-ajdovscina.si.