DOGODKI TVU - Psihološka astrologija

Ste kdaj sanjali vedno eno in isto… psihoanalitiki pravijo, da je to pripoved o nečem, česar ne razumemo. Sanje so odraz tistega, kar se z nami dogaja in je to kot neke vrste psihoanalitična obravnava.

V Tednu vseživljenskega učenja (TVU), vas vabimo na predavanje Psihološka astrologija z astrologom - psihoanalitikom Samom Kravanjo. Govora bo o usodi in svobodni volji posameznika, osnovah psihoanalize, energijskih potencialih človeka, kot so psiha, duševnost, čustven in miseln nivo. Kako delati na sebi pri reševanju življenskih težav in nejasnostih z orodji psihoanalize. Kaj pomeni astrološka karta, kot zemljevid psihe vsakega posameznika? Človek in kozmos, tema ki človeka vedno privlači v smislu povezave energij in energijskih potencialov.

Samo Kravanja nam bo odstiral področja, ki so od nekdaj burila naše misli. Ukvarjal se je s transcendentno meditacijo in obiskoval Duhovno univerzo. Pred štirimi leti je spoznal psihološko astrologijo, ki mu je postala življenjska vodnica. Sedaj obiskuje 5. semester študija na Inštitutu za psihološko astrologijo in psihoanalizo v Ljubljani. Je predsednik Kluba psiholoških astrologov, ki deluje v sklopu inštituta IPAL, z namenom kvalitetnega druženja ljudi, spoznavanja psihološke astrologije in psihoanalize.

Predavanje bo 13. maja 2014 ob 18. uri v poslovni stavbi Marc na Vipavski cesti 4j v Ajdovščini.

 

Koledar dogodkov TVU 2014