Premiera komedije "LJUBEZEN PO SLOVENSKO"

V petek, 12. december, ob 18. uri v Dvorani 1. slovenske vlade v Ajdovščini

V programu Projektno učenje za mlajše odrasle PUM so pripravili gledališko predstavo na temo ljubezni. Po idejni zasnovi in scenariju  udeležencev PUM-a so začeli z gnetenjem dialogov, v katerih so se dotaknili tipičnih stereotipov in predsodkov, ki vladajo v  družbi … nastala je komedija, polna zapletov, v katerih se prepletajo usode likov, ki karikirajo današnje tajkune, prelestne dame, spletkarske lepotice, marginalne osebe, zavistne situacije, iskanje življenjskih poti, odnose otroci – starši, mož – žena ter zaplete v poslovnem svetu … rdeča nit pa je ljubezen, ki kot vedno premosti vse ovire.

Premiera komedije »LJUBEZEN PO SLOVENSKO« se bo zgodila  v petek, 12. 12. 2014, ob 18.00 uri v dvorani Prve slovenske vlade v Ajdovščini.


Vabljeni vsi mladi, starši, sorodniki, učitelji, ki lahko mlade spodbudite k vključitvi v program PUM, saj bomo v letu 2015 povabili nove udeležence.

Pridite in nasmejte se z nami! Vstop  prost.

Program PUM je za udeležence brezplačen, saj ga sofinancira Zavod RS za zaposlovanje iz EU - Socialnega evropskega  sklada.