Študijski krožek »Le eno življenje imam - ga lahko izboljšam?« je pripravil odmevno brezplačno predavanje SKRIVNOST URESNIČEVANJA CILJEV.

Študijski krožek »Le eno življenje imam - ga lahko izboljšam?«, ki že več let deluje pod okriljem Ljudske univerze Ajdovščina, je pripravil odmevno brezplačno predavanje SKRIVNOST URESNIČEVANJA CILJEV.

Dvorano Edmunda Čibeja v Lokavcu, ki jo je ponudila KS Lokavec, so do zadnjega kotička napolnili mlajši in starejši odrasli, domačini iz Lokavca in ostali, od Vrtojbe, Branika, Sežane, Kozine, Cerknega do Ivančne Gorice. Pozdravila jih je mentorica študijskega krožka »Le eno življenje imam - ga lahko izboljšam?«, gospa Alenka Furlan, ki je v preteklosti poskrbela, da je v Lokavcu predavalo že več strokovnjakov z različnih področij in je za to prejela tudi Priznanje Edmunda Čibeja za leto 2015.

Tokrat je predstavila dr. Aleksandra Šinigoja, ki je NLP trener, NLP coach ter strokovnjak in predavatelj na področju osebne ter poslovne rasti. Verjame, da je v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj. Zato je prisotnim govoril o tem kako povečati svojo uspešnost in sposobnost uresničevanja ciljev s pomočjo tehnik nevrolingvističnega programiranja in Zakona privlačnosti.

Tudi na Ljudski univerzi Ajdovščina verjamemo, da je izobraževanje odraslih vrednota, saj številne težave laže rešimo z novim znanjem in izkušnjami ter krepimo socialne vezi v skupnosti. Velikokrat pa imamo najrazličnejše izgovore, zakaj nečesa ne moremo in ne storimo.

Predlagamo vam, da že danes storite nekaj zase. Vključite se v študijske krožke ali druge oblike vseživljenjskega učenja na Ljudski univerzi Ajdovščina. Mlajšim odraslim, starejšim, manj in bolj izobraženim, brezposelnim, podeželskemu prebivalstvu ter drugim ciljnim skupinam ponujamo znanja, posebne možnosti, cilje in metode izobraževanja.

Izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo!