Igrajmo se po angleško!

Na Svetovni dan jezikov, 26. septembra, ob 17h se bomo na Ljudski univerzi Ajdovščina igrali po angleško. Vabljeni vsi otroci med 4 in 7 letom starosti, da se nam pridružite na brezplačni delavnici učenja angleščine!

Otroci se tujega jezika zelo lahko naučijo. Zato je zgodnji stik s tujim jezikom ključnega pomena za nadaljnje učenje.  Učili se bomo s pomočjo iger, glasbe, pesmi,  avtentičnih video posnetkov na spletu, delali bomo v parih, v manjših skupinah, individualno in s slikovnim materialom. Spoznavali bomo tuj jezik in tuje kulture, zato da bomo bolj samozavestni in da se bomo lažje znašli na potovanjih. Naučili se bomo osnovnega besedišča, osnovnih sporazumevalnih zmožnosti, pesmic, izštevank, pravljic z namenom lažjega prepoznavanja jezika med drugimi tujimi jeziki.

Brezplačna delavnica angleščine, na kateri bomo predstavili tudi progam Igrajmo se po angleško, bo na Svetovni dan jezikov, 26. septembra, ob 17. uri v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina na Stritarjevi ulici 1a v Ajdovščini.

Vabljeni!
 

child-1260421_1920_m