Motivacijsko predavanje Tek za življenjem

Motivacijsko predavanje v sredo, 25. januarja, ob 17. uri v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina

PUM-O vas v sredo, 25. januarja, ob 17. uri vabi na motivacijsko predavanje s predstavitvijo resnične življenjske zgodbe, ki vključuje vse elemente padca in vzpona nazaj v življenje.

 

Predavanje tek za življenjem

 

 

O PREDAVATELJU:

Konec leta 2014 je v Mladinskem centru Trbovlje izšel knjižni prvenec Mitje Duha z naslovom Tek za življenjem. Avtor na 200 straneh pripoveduje o temačnem obdobju svojega življenja, prežetega s spletkami, kriminalom in z drogami. To je iskrena pripoved o trdih in neizprosnih padcih v začaran krog drog, mučnih bojih s psihozami za zidovi zapora na Dobu ter nepredstavljivih junaških vrnitvah v svet živih, konča pa se s težavnim povratkom v normalno življenje in boljše dni. Je zgodba o tem, kako se ne smemo nikoli predati in kako lahko s sanjami ter z izjemno notranjo močjo premagamo najtežje življenjske prepreke.

____________________________________________________________________________________________________________________

Avtor želi svojo zgodbo in pozitivno sporočilo deliti s čim več ljudmi širom Slovenije, saj verjame, da lahko le z osebnim pristopom in s pozitivno naravnanostjo pokaže pravo pot še kakšnemu odvisniku ali ljudem v težavah. Tako je svojo zgodbo doslej že uspešno predstavil v zaporu na Dobu in v Prevzgojnemu domu Radeče, gostoval pa je že na mnogih osnovnih in srednjih šolah, mladinskih centrih ter v mnogih  knjižnicah po Sloveniji. Mitja je sicer ustanovitelj in predsednik Športno-humanitarnega društva Človek, licencirani športni vaditelj ter prehranski svetovalec, poleg tega pa tudi redno deluje kot laični terapevt pri pomoči odvisnikom od nedovoljenih drog ter tudi drugače pomaga ljudem v stiskah.