Brezplačno usposabljanje za ponudnike turističnih storitev

Na Ljudski univerzi Ajdovščina bomo v jeseni izvajali program usposabljanja za ponudnike turističnih storitev.

 

Usposabljanje ponudnikov tur.storitev

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
Zasnovan bo tako, da bo udeležence vodil od oblikovanja poslovne ideje, mreženja ponudnikov in promocije pa vse do končne prodaje storitev na trgu.


Sklopa predavanj in delavnic se boste lahko udeležili vsi, ki že ponujate turistične storitve, in tudi vsi ostali, ki želite s turistično dejavnostjo šele začeti. Program je namenjen lokalnim turističnim delavcem in vodnikom, ponudnikom turističnih nastanitev ali drugih storitev, lokalnim kmetom ali podjetnikom, ki tržijo svoje izdelke ali storitve, in vsem ostalim, ki želijo svojim gostom predstaviti prednosti in lepote Vipavske doline.
Program bo obsegal štiri sklope. V skupino, ki se bo redno srečevala od oktobra 2017 do aprila 2018, bomo vključili od 12 do 16 udeležencev.
Na usposabljanju boste pridobili temeljna znanja in spretnosti, ki so potrebna za delo na področju turizma. Naučili se boste, kako začeti s svojo dejavnostjo, kako jo legalizirati in poskrbeti za vso dokumentacijo. Poleg administrativnega vodenja pa se bomo posvečali tudi domiselnim načinom, kako privabiti goste, kako se jim čim lepše predstaviti in jih sprejeti ter kaj jim v okviru storitve še ponuditi.
Skrb za gosta je v turizmu najpomembnejša storitev, zato jim ponudimo doživetja lokalne kulture in tradicije, da se bodo z veseljem vračali v naše kraje.


Organizirano usposabljanje bo potekalo v obliki predavanj, delavnic in projektnega dela, poudarek pa bo na praktičnih vsebinah, ki jih ponudniki turističnih storitev potrebujete pri kakovostnem opravljanju svojih dejavnosti. Prijave že zbiramo; obiščite nas, pokličite ali nam pišite.

 

Prijazno vabljeni!