LJUDSKA UNIVERZA AJDOVŠČINA NA SEMINARJU »RAZMIŠLJAM O PODJETNIŠKI POTI«

PicMonkey Image_219

 

Razvojna agencija ROD Ajdovščina je v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Ajdovščina v torek, 16. maja 2017, organizirala seminar z naslovom »Razmišljam o podjetniški poti«. Namenjen je bil  vsem, ki razmišljajo, da bi stopili na podjetniško ali obrtniško pot pa tudi vsem tistim, ki jih ta tematika zanima. Na seminarju sta sodelovali tudi predstavnici Ljudske Univerze Ajdovščina. Predstavili sta programe nacionalnih poklicnih kvalifikaciji (NPK), kot sta Socialni oskrbovalec na domu in Izdelovalec kruha, potic, peciva in testenin na tradicionalen način, ter svetovalno dejavnost po modelu ISIO, ki je namenjena informiranju in svetovanju o različnih možnostih za izobraževanje predvsem brezposelnim in starejšim osebam.


Če ste predstavitev zamudili,  vas lepo vabimo, da se pri nas oglasite osebno za vse dodatne informacije, ki vam bodo omogočile dodatno stopničko na vaši karierni poti.


Najlepše se zahvaljujemo Razvojni agenciji ROD Ajdovščina in Območno obrtno-podjetniški zbornici Ajdovščina za povabilo.

Tanja Badalič