Vabljeni v brezplačni program

Vsak torek ob 17. uri.

Vabljeni v program Spodbujanje inovativnosti in kreativnosti zaposlenih, kjer boste spoznali, kako ustvarjalno popestriti svoje življenje in delo.

Vsebine:

  • tehnike spodbujanja kreativnega in inovativnega razmišljanja,
  • kreativna računalniška predstavitev,
  • delavnice z NLP-trenerko,
  • uspešno komuniciranje,
  • razmišljanje in sproščanje skozi umetnost …

Predavanje je brezplačno. Potrebne so prijave tukaj.

Začnemo v ponedeljek, 13. novembra 2017, ob 17. uri.  Tečaj bo potekal enkrat tedensko, in sicer ob torkih od 17.00 do 19.15. (Prvi dve srečanji bosta izjemoma na ponedeljek, 13.11. in 20.11.)

workplace-1245776_960_720

Program poteka v okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc. Ljudska univerza Ajdovščina je vodilni konzorcijski partner projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc, ki ga financirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija. V konzorciju sodelujeta še Idrijsko – Cerkljansko razvojna agencija in Gimnazija Jurija Vege Idrija. Namen projekta je izvajanje izobraževalnih programov za odrasle, s katerimi želimo povečevati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje ter izboljšati temeljne in poklicne kompetence, ki jih potrebujemo zaradi potreb trga dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.