Kako uspeti s svojo idejo? Pogovor z mladimi podjetniki.

Petek, 13. april 2018, ob 18. uri na Ljudski univerzi Ajdovščina

 

What's brewing

 

Vas zanima kako uspeti s svojo idejo? Se sprašujete kako in kdaj začeti? Ali pa si želite le spoznati tri mlade podjetnike?

Potem ste vabljeni na dogodek Kako uspeti s svojo idejo, ki bo v petek, 13. aprila 2018, ob 18. uri na Ljudski univerzi Ajdovščina.

Na dogodku boste spoznali zgodbo treh mladih podjetnikov, ki prihajajo iz Vipavske doline. Pravijo, da njihova pot od ideje do uresničitve ni bila tako lahka, tako hudo težka in zapletena pa tudi ne.

Spoznali boste Anjo Suska, inštruktorico, prehransko svetovalko, podjetnico ter vse bolj opazno slovensko vlogerko. Naša sogovornika bosta tudi mlad par, z bogatimi podjetniškimi izkušnjami,  Anja Korenč in Matic Batagelj, ki sta ustvarila svojo lastno blagovno znamko I like tofu.

Pogovarjali se bomo o tem, na kakšne ovire so naleteli na tej poti in kako so jih premagovali. Izvedeli bomo tudi, kaj vse so se že naučili, kako gledajo na to znanje in svoj uspeh. Zaupali nam bodo svoje največje strahove in pomisleke, ki so se jim pojavila na poti do uspeha.  Za konec pa nam bodo povedali, kako si postavljajo izzive, kako ostanejo motivirani ter kako sprejemajo tiste prave odločitve na svoji karierni poti.

Z veseljem pa bodo odgovarjali tudi  na vsa vaša vprašanja. Dogodek bo povezovala Eva Kljun oziroma simpatična Marija Zmosta.

Udeležba je brezplačna.

Obvezne so prijave preko spletnega obrazca.  Za več informacij lahko pokličete na 05 366 47 53, 041 437 785 ali pišete na info@lu-ajdovscina.si.