Brezplačno predavanje: Ukrepi, nega, cepljenje in priprava tal za sajenje različnih sadnih vrst

Petek, 25. januar 2019, ob 17. uri, v Učnem centru Brje.

 

6_29

Delo v sadovnjaku poteka skozi celotno leto. Ste vedeli, da je nega sadnega drevja v prvem letu izredno pomembna in da je po sajenju nujno potrebno izvajati določene ukrepe, ki pripomorejo k bujnejši rasti sadnega drevja.

Če vas zanima kako poteka priprava tal za sajenje različnih sadnih vrt, kakšni so ukrepi po sajenju in kakšne načine cepljenja poznamo, potem ste vabljeni, da se nam v petek, 25. januarja 2019 ob 17. uri pridružite v Učnem centru Brje, kjer bo potekalo predavanje na temo: Priprava tal za sajenje različnih sadnih vrst, sajenje, ukrepi po sajenju, nega v prvem letu, cepljenje sadnega drevja in osnove rezi.

Delavnico bo vodil Ivan Kodrič, strokovnjak za sadjarstvo z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami.

Čimprej se prijavite in se nam pridružite. Delavnica je za udeležence brezplačna.Obvezne so prijave preko spletne prijavnice. 

Informacije: na telefon 05/366 47 50, 051 419 119  ali na ksenja.sulic@lu-ajdovscina.si  

Obveščamo vas, da s telefonsko prijavo ali prijavo preko zgoraj navedenega elektronskega naslova potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.