Brezplačni tečaj ruščine in francoščine za zaposlene in brezposelne nad 45+

Ruščina v sredo, 6. februarja 2019, ob 17. uri, v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina.
Francoščina v četrtek, 14. februarja 2019, ob 17. uri, v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina.

Vabimo vas k vpisu na strokovna, brezplačna izobraževanja za zaposlene in brezposelne nad 45+, ki smo jih za vas zasnovali na podlagi potreb in zahtev na trgu dela. Namenjeni so vsem vam, ki želite izboljšati svoje temeljne in poklicne kompetence, povečati svojo zaposljivost in uspešnost pri opravljanju delovnih nalog ter razviti svoje podjetniške sposobnosti ali dejavnost. 
 

Programi so brezplačni, zato ne omahujte in izkoristite priložnost. Prednost pri vpisu imajo zaposleni in brezposelni nad 45+

Za več informacij in prijavo pišite na alenka.magajne@lu-ajdovscina.si ali pokličite na 05 366 47 50, 041 437 785.

iStock-491542930

ZAČETNI TEČAJ RUŠČINE

Začetni tečaj ruščine, ki ga bo vodila Olga Ličen, bo začel v sredo, 6. februarja 2019, ob 17. uri, v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina. 

Obvezne so prijave. Prijavite se preko spletne prijavnice.

 

ZAČETNI TEČAJ FRANCOŠČINE

Začetni tečaj francoščine bo začel v četrtek, 14. februarja 2019, ob 17. uri, v prostorih Ljudske univerze Ajdovščina.

Obvezne so prijave. Prijavite se preko spletne prijavnice

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste s seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.