Brezplačna predstavitev knjige Moj porod - moja izbira: ODPADE

Četrtek, 21. februar 2019 - ODPADE

Moj porod - moja izbira : PREDSTAVITEV ODPADE

moj-porod

Tina Hrast je avtorica knjige, ki se je odločila, da bo rodila doma. Nikoli si ni predstavljala, da bo nekoč o tem izdala knjigo. Z vami, z bodočimi starši, mamicami in očeti, z vsemi drugimi zainteresiranimi bo delila svojo izkušnjo, porodno zgodbo njenega drugega poroda. V zgodbi ima zelo pomembno vlogo doula Tita Tušar, ki pravi, da ta zgodba ruši mit, da je porod na domu nevaren in nemogoč.

Knjiga »Moj porod – moja izbira« ženskam sporoča, da so neponovljive, unikatne. Da se morajo naučiti tega se zavedati in se obenem ceniti. Sprejemati same sebe takšne, kot so, z vsem, kar imajo, in z vsem, česar nimajo. Če cenimo in ljubimo same sebe, nas bodo cenili in ljubili tudi drugi. Vendar, če nas tega niso naučili, ko smo bile majhne deklice, imamo vedno možnost, da se danes, ko smo odrasle ženske, tega naučimo same.

Knjiga je edina knjiga v Sloveniji s tovrstno vsebino. Vabljeni na zanimivo druženje.

NOGICEVstop je prost. V primeru, da bo dogodek zaradi višje sile odpadel, bo obvestilo objavljeno na spletni strani Ljudske univerze Ajdovščina. Prosimo, spremljajte objave na: www.lu-ajdovscina.si.

PREDAVANJE ODPADE.

 

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.