Umetniško pletenje prtičkov in pletenje nogavic

Četrtki - nadaljujemo predvidoma 22. avgusta.

SKUPINA PLETENJE 1

ankle-socks- NOGAVICE vgcVečgeneracijski center Goriške vas vabi v manjšo skupino, na brezplačno 1x tedensko druženje in ustvarjanje pletenih prtičkov iz kvačkanca (ne iz volne). Udeleženke spomladanskih srečanj so se dogovorile, da bodo v jeseni učenje razširile na področje pletenja nogavic, Zato vabljeni tako tisti, ki radi pletete prtičke, kot tisti, ki vas bolj zanima, kako si spletete tople volnene nogavice.

Mara Boštjančič, ki že vrsto let ustvarja čudovite izdelke, pravi, da je tehnika zelo stara in res nekaj zelo redkega, posebnega. Svoje znanje želi prenesti tudi na druge. Vabljeni tako mladi kot starejši, vsi, ki bi radi v prijetni družbi poklepetali ter se naučili nekaj novega (potrebno je vsaj nekaj predznanja pletenja z volno ali kvačkanja).

Obvezna je prijava s spletno prijavnico.

 

 

Pred stavbo Ljudske univerze Ajdovščina poteka prenova trga, zato je dostop do vhoda spremenjen. Udeleženci pa greste iz trga desno okrog in okrog stavbe ljudske univerze, mimo vodnjaka, ki je za stavbo in takoj nato zavijete levo po ozkem prehodu med hišami do vhoda (je tam kjer je bil).

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.