INCASTRA - Dan ajdovske industrije in podjetništva se vrača!

Petek, 27. september, in sobota, 28. september 2019, na Letališču Ajdovščina.

inCASTRA

 

V petek, 27. septembra, in v soboto, 28. septembra 2019, bo na Letališču Ajdovščina že tretje leto zapored potekal dogodek INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva.

Petek, 27. september 2019, je namenjen šolajoči se mladini, predvsem učencem osmega in devetega razreda osnovne šole ter dijakom raznih srednjih šol. Cilj je, da mladim predstavimo ajdovsko industrijo in podjetništvo, da spoznajo poklice, ki so v ajdovski regiji še posebej iskani, ter izvedo, kako poteka delo v različnih panogah in kje imajo možnost opravljanja prakse.

V soboto, 28. septembra 2019, bo InCastra odprla svoja vrata za vse obiskovalce. Na prizorišču bo poleg predstavitev podjetij ves dan potekal spremljevalni družabni program. Obiskovalci bodo lahko poskusili lokalno hrano in pijačo ter si ogledali razne nastopajoče. Potekale bodo tudi delavnice in animacija za otroke. Lepo vabljeni, da nas obiščete!

 

Vabilo k sodelovanju na dogodku INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva

K sodelovanju na dogodku seveda vabimo vsa ajdovska podjetja, ki želijo odpreti svoja vrata in se na interaktiven način predstaviti širši javnosti. Namen dogodka je na enem mestu obiskovalcem vseh starosti predstaviti raznolikost in pestrost podjetij v Ajdovščini ter njihovo dejavnost. Dogodek predstavlja odlično priložnost, da še utrdimo dober glas o gospodarski dejavnosti našega mesta in spodbudimo povezovanje različnih sektorjev.

Veselimo se sodelovanja z vami in že komaj čakamo, da začnemo pisati novo poglavje Incastrine zgodbe.

Za več informacij o dogodku in sodelovanju na njem smo vam na voljo na telefonskih številkah 05 366 47 50 in 041 437 785 ali na elektronskem naslovu manca.bolcina@lu-ajdovscina.si.


Vabimo vas tudi k obisku spletne strani dogodka.