Zeliščna samooskrba

Brezplačno v septembru.

Izdelajte si piling s sivko, zeliščno sol in metino pecivo. 

SIVKA 1 (002)

Kdaj, kje?

Torek, 8. september; sreda, 16. in sreda, 23. september 2020, vedno od 9.00 do 11.00.

Vedno se dobimo v kuhinji VGC Goriške, pritličje stavbe Ljudske univerze Ajdovščina. S seboj prinesite dobro voljo in manjše kozarčke za piling in zeliščno sol, ki ju boste odnesli domov.

Primerno je za vse, ki:

  • bi radi več izvedeli o samooskrbi,
  • radi ustvarjate in spoznavate nove prijatelje.

Še posebej vabimo starejše.

Cilji delavnice so:

  • pridobiti nova znanja,
  • si polepšati dan s svojim izdelkom,
  • spoznati nove prijatelje – širiti mrežo socialnih stikov.

Potek, vsebina: Ustvarjanje bo potekalo pod vodstvom Mojca Slokar, ki ima znanja s področja zelišč in je pridobila NPK ZELIŠČAR PRIDELOVALEC. Vsa material in orodja so na voljo.

S seboj prinesite dobro voljo in manjše kozarčke za piling in zeliščno sol, ki ju boste odnesli domov.

Prijave: 

Obvezne prijave s spletno prijavnico ali na 051 439 717 vsaj dva dni pred posamezno delavnico oz. do zapolnitve prostih mest. V primeru, da bo srečanje zaradi višje sile odpadlo, bomo obvestili prijavljene.

Pomembno! V centru smo poskrbeli za prezračevanje, ustrezne oznake, razdalje med udeleženci in razkuževanje po predpisih. V prostoru je lahko hkrati do 10 oseb. Ko bo možno, se bomo družili zunaj stavbe.  

Do odprave vseh omejitev v celoti, vas prosimo, da se za vse aktivnosti prijavite na 051 439 717  ali helena.furlan@lu-ajdovscina.si. Pri vhodu v stavbo POZVONITE. S seboj prinesite svojo masko. Če jo kdo pozabi doma, imamo na voljo rezervne.

Vsak udeleženec (oz. starši, zakoniti zastopniki otrok) podpišejo Izjavo udeleženca pred vstopom v VGC Goriške, ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19. V izjavi potrjujejo, da

1. v zadnjih 14 dneh niso imeli kateregakoli od naslednjih simptomov/znakov: povišana telesna temperatura, kašelj, glavobol, slabo počutje, boleče žrelo, nahod, težko dihanje (občutek pomanjkanja zraka), driska oz. sem bil v tem obdobju zdrav,

2. v zadnjih 14 dneh niso bili v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2,

3. bodo ostali doma, če se bodo pri njih pojavili zgoraj navedeni znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki z njimi biva v istem gospodinjstvu (najpogosteje družinski član).

Prosimo, da vsi obiskovalci spoštujete oznake in navodila po prostorih. Tako se bomo lahko vsi dobro počutili ter varno in aktivno živeli naprej.

Obveščamo vas, da s prijavo (spletno, telefonsko ali preko elektronskega naslova) potrjujete, da ste seznanjeni, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov, zbira, obdeluje in hrani vaše osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.