Vabljeni: Odnosi – temelj našega obstoja

Torek, 20 april 2021, ob 17. uri.

V aprilu, maju in juniju bomo ponovno izvedli sedem srečanj z naslovom »Odnosi – temelj našega obstoja«. Na srečanjih se bomo podali skozi posamezne življenjske faze. V vsaki fazi bomo pogledali kaj se takrat dogaja s posameznikom, katere izzive prinaša posamezna faza in kaj to pomeni za odnose, ki jih gradimo. Srečanja so zmes predavanja in pogovora, v katerem si podelimo lastne izkušnje, poglede in mnenja.

Pridelovanje semen na domačem vrtu (4)

Teme srečanj:

 1. Kaj so odnosi?
 2. Otroštvo.
 3. Mladostništvo.
 4. Odrasla doba.
 5. Starševstvo.
 6. Penzion.
 7. Pregled vseh prejšnjih srečanj in povezava v celoto.

Srečanja so ponovitev srečanj, ki smo jih izvedli že v zaključku lanskega leta in so naletela na dober izziv. Prijavite se lahko na celoten cikel srečanj ali na posamezno srečanje. Za lažje sledenje predlagamo udeležbo na vseh srečanjih, saj se bodo ta med seboj povezovala. V primeru zamujenega srečanja boste imeli možnost ogleda posnetka le-tega.

Srečanja bodo potekala 7 zaporednih torkov, od 20. aprila do 1. junija 2021. 

Postopek prijave:

 1. Izpolnite spletno prijavo ali pišite na e-mail naslov simon.rajsp@lu-ajdovscina.si ali pokličite na 05 3664753.
 2. Na mail prejmete navodila za prijavo v aplikacijo MS Teams in pisno prijavnico.
 3. Prijavnico izpolnite in pošljete skenirano na naslov simon.rajsp@lu-ajdovscina.si, oziroma natisnjeno na naslov Ljudska univerza Ajdovščina, Stritarjeva ulica 1a, 5270 Ajdovščina.
 4. Po prejeti prijavnic i prejmete vabilo v skupino »Odnosi – temelj našega obstoja«.

 

Srečanja bo vodil Simon Rajšp, magister zakonskih in družinskih študij in specialist relacijske in družinske terapije.

 

S klicem na zgoraj navedeni telefonski številki ali z informativno prijavo na druge kontakte potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.