Kulinarične specialitete iz mesa drobnice

Ponedeljek, 19.aprila 2021, ob 16. uri.

V okviru projekta Kulinarične specialitete iz mesa drobnice pripravljamo brezplačno kulinarično delavnico. 

Delavnica bo v ponedeljek, 19.aprila 2021, ob 16. uri. 

Delavnico bo vodil mag. Jože Zalar, predavatelj na Višji šoli za gostinstvo in turizem Bled.

Na delavnici bodo prikazani praktični postopki za vse, ki bi v svoji domači kuhinji želeli pripraviti slastne jedi iz mesa drobnice (jagnje, kozliček).

Predstavljene bodo vrste mesa drobnice, njegove lastnosti, način shranjevanja, priprave in obdelave mesa. Predstavljene bodo vse posebnosti in lastnosti mesa drobnice ter priprava tega mesa do končne jedi. Naučili se boste pripraviti slastno jed, s katero boste razveselili svojo družino in prijatelje.

 

Kulinarične specialitete iz drobnice

Število udeležencev je omejeno. Udeležba je brezplačna, obvezne pa so predhodne prijave.

 

Prijava:

Za več informacij in prijavo pišite na anka.zajc@lu-ajdovscina.si ali pokličiti na 05 366 47 52.

S klicem na zgoraj navedeni telefonski številki ali z informativno prijavo na druge kontakte potrjujem, da sem seznanjen/a, da Ljudska univerza Ajdovščina v skladu z veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov zbira, obdeluje in hrani moje osebne podatke za namen organizacije in izvedbe izobraževalnega programa, vodenja evidenc in statistične obdelave, izdelave dokumentov in poročanja pristojnemu ministrstvu oziroma drugim nadzornim organom.

 

Projekt je bil izbran na 5. javnem pozivu LAS Vipavska dolina in ga sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj."  

Logo drobnice