Predavanja za povečanje samooskrbe z balkonskim vrtičkarstvom

V okviru projekta Spodbujanje samooskrbe z balkonskim vrtičkarstvom pripravljamo sklop štirih brezplačnih predavanj, ki bodo potekala ob četrtkih popoldne. Predavali bosta izkušeni strokovnjakinji in naši stalni sodelavki Damjana Benec in Jožica Golob Klančič.

Izdelek brez naslova (34)

Tretje predavanje bo  potekalo v četrtek, 29.4.2021, od 17.30 dalje. Tema tokratnega predavanja bodo škodljivci in bolezni. Z vami bo Damjana Benec, ki vedno postreže s kopico uporabnih nasvetov.

Četrto, zadnje predavanje bo v četrtek, 6.5.2021, ob 17.30. O trajnicah v balkonskem vrtičku bo spregovorila Jožica Golob Klančič.

Program je brezplačen in bo potekal preko aplikacije MS Teams, ki se je v zadnjem času izkazal kot zelo učinkovit, saj vsi udeleženci 'iz prve vrste' spremljajo vse, kar predavatelj pove in pokaže.

Vsa navodila za vpis in potek delavnic dobite ob prijavi.

Prijavite se na anka.zajc@lu-ajdovscina.si ali pokličite na 05 36 64 752.

 

Projekt Spodbujanje samooskrbe z balkonskim vrtičkarstvom je bil odobren v okviru 5. javnega poziva LAS Vipavska dolina. Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

logogogo